foutvrij eikenhouten keukenfrontjes

foutvrij eikenhouten keukenfrontjes

Massieve foutvrij eikenhouten keukenfrontjes bestelt u gewoon op maat bij QATRINA !

Een dure keukenleverancier is niet meer nodig: massief foutvrij eikenhouten keukenfrontjes bestelt u tegenwoordig gewoon voordelig op maat gemaakt bij QATRINA ! Of u nou hele kleine frontjes of juist megagrote fronten nodig heeft: wij maken ze allemaal op maat ! Massieve foutvrij eikenhouten keukenfrontjes zorgen gegarandeerd voor meer gezelligheid en warmte in uw keuken. Gebruik ze indien u een nieuwe keuken gaat aanschaffen, of gebruik ze om uw oude beschadigde fronten te vervangen. Het kan beide.
Geen trek in die standaard gladde, glimmende deuren en fronten ? Dan bent u bij QATRINA helemaal aan het juiste adres. Doe vandaag nog wat velen al voor u deden en bestel uw nieuwe eiken keukenfrontjes online bij QATRINA !

Zonder extra voorzieningen gaat massief hout door invloeden van buitenaf na verloop van tijd vrijwel altijd kromtrekken. Samen met onze producenten hebben wij daar iets op gevonden: wij frezen onzichtbaar stalen strippen in de fronten en deuren zodat ze gegarandeerd recht blijven. Het geheel wordt hierdoor uiteraard allemaal wel wat zwaarder: om te voorkomen dat de deuren gaan ‘doorhangen’ is veelal een extra scharnier nodig.

Wij gebruiken Slavonisch eikenhout voor onze fronten en deuren: prachtig licht van kleur en een veel mooiere structuur dan Europees eiken. Slavonisch eiken komt voornamelijk uit Oost Europa: a.g.v. de koude winters daar groeien de eikenbomen erg langzaam. Dit levert een keiharde houtsoort op.

Door QATRINA geleverde houtproducten zijn FSC gecertificeerd en duurzaam geproduceerd. U kunt kiezen uit een foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit. Frontjes en deuren in andere houtsoorten op aanvraag. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op.

Fronten en deuren gemaakt van massief hout zijn vrij kostbaar. Bij QATRINA kunt u daarom ook fronten en deuren in mooi eikenfineer bestellen: door verbeterde technieken tegenwoordig vrijwel niet van een massieve uitvoering te onderscheiden. Voor meer informatie klik hier.

 

 

 

foutvrij eikenhouten keukenfrontjes

 

Maatwerk ? QATRINA gaat verder dan dat !

Wij gaan verder dan het leveren van maatwerk. Bij ons kunt u bijvoorbeeld tegen een kleine vergoeding ook al de sparingen voor de benodigde scharnieren in de deuren laten frezen en kunnen wij de frontjes en deuren ook al kant en klaar geolied of gelakt bij u thuisbezorgen.

Strakke keukenfronten, maar ook paneelfronten zijn mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie: Team QATRINA staat voor u klaar.

 

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eikenhouten keukenfrontjes ?