foutvrij eikenhout

foutvrij eikenhout

Voor foutvrij eikenhout bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Massief foutvrij eikenhout nodig om zelf aan de slag te gaan ? QATRINA maakt het voor u op maat, exact in de afmetingen die u nodig heeft: zelf nog schaven en schuren is niet nodig, want wij werken tot op de millimeter nauwkeurig !

Alles op maat gemaakt: of het nou eikenhouten panelen of een tafelblad moet zijn: bij QATRINA zit u goed voor maatwerk ! Recht toe recht aan vierkant of rechthoekig, maar ook ovaal, rond of een door uzelf bedachte vorm is geen probleem ! Dus moet het iets heel speciaals worden, bel of mail ons dan even, want bij QATRINA kan (bijna) alles !

Prachtig foutvrij eikenhout op maat voor u gemaakt, maar ook een uitvoering in licht rustiek en rustiek eiken behoort tot de mogelijkheden. U bestelt het heel eenvoudig online in onze webwinkel. Buiten de website om zijn op aanvraag ook andere houtsoorten mogelijk. Deze houtsoorten zijn niet altijd voorradig: gelieve hier rekening mee te houden.

Alleen het beste eikenhout is goed genoeg

Voor ons is alleen het allerbeste hout goed genoeg: daarom werken wij met de mooiste die er is: Slavonisch eikenhout. Keihard, mooi licht van kleur en altijd FSC gecertificeerd: zo weet u zeker dat u alleen het allerbeste en allermooiste hout in huis krijgt.

Eikenhout leveren wij in verschillende uitvoeringen: u heeft de keuze uit een uitvoering in zogenaamde doorgaande lamellen, een uitvoering in kopshout of een uitvoering voorzien van een ijzersterke vingerlasverbinding. QATRINA: voor elke klus het juiste hout, maar dan wel voor een betaalbare prijs !

Panelen of tafelbladen in langere lengtes leveren wij uitsluitend op aanvraag: bel of mail ons hiervoor gerust even.

Massief hout wordt u te kostbaar ? Denk dan eens aan eiken fineer !

Wordt een uitvoering in massief hout u te kostbaar ? Dan zou u een paneel of een tafelblad gemaakt van dik eiken fineer kunnen overwegen. Een kwalitatief hoogwaardig houtproduct voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bekijk hier de mogelijkheden van ons eiken fineer of neem meteen contact met ons op: Team QATRINA staat voor u klaar !

 

 

 

foutvrij eikenhout

QATRINA, ook voor voorraad standaardpanelen

Vele vierkante meters hebben wij ervan op voorraad: notenhouten en eiken panelen in courante standaardmaten en diktes. Snel aan de slag ? Bestel dan vandaag nog en over een aantal dagen heeft u ze al in huis !

 

Bent u geïnteresseerd in ons foutvrij eikenhout ?