foutvrij eiken

foutvrij eiken doorgaande lamel

Prachtig foutvrij eiken bestelt u gemakkelijk online bij QATRINA

QATRINA maakt het voor u op maat: panelen en (tafel)bladen van foutvrij eiken. Alles tot op de mm. nauwkeurig, en in (bijna) elke denkbare vorm en afmeting.

Foutvrij eiken is onder andere te gebruiken voor het creëren van uw (zelfbedachte) meubels, maar is ook heel geschikt als wandbekleding, houten vloer, keukenblad, bureaublad, werkblad, en natuurlijk als tafelblad.

De massief eiken panelen en (tafel)bladen worden samengesteld uit Slavonisch eikenhout. Een heel mooie en harde eikensoort.

Duurzaam geproduceerde houtproducten, laag geprijsd, en allemaal FSC gekeurd. Alleen het beste is goed genoeg bij QATRINA.

Prachtig Slavonisch eiken is eenvoudig in onze online webshop te bestellen. Wij leveren naast foutvrij/noestvrij eiken ook licht rustiek eiken en rustiek eiken. Andere houtsoorten leveren wij ook, maar op aanvraag. Kijk daarvoor even op onze website en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Foutvrij eiken is bij ons te bestellen in doorgaande lamel en in vingerlas. Verkrijgbaar tot en met een dikte van maximaal 40 mm. massief, in meerdere diktes. Andere diktes leveren wij op aanvraag. Naast panelen en (tafel)bladen in doorgaande lamel- en in vingerlas, leveren wij ook exclusief kopshout in eiken en andere houtsoorten. De standaarddikte is 60 mm, maar dikker kan ook: tot maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

foutvrij eiken

Foutvrij eiken

 

Wij doen het anders: wij verzagen geen panelen, wij maken panelen op maat ! 

Houten panelen maken wij op maat. Veel anderen nemen het echter niet zo nauw, en zagen doodleuk voorraadpanelen op maat voor hun klanten.

Uiteraard is een doormidden gezaagd standaardpaneel van beduidend mindere kwaliteit dan een paneel dat op maat gemaakt is: omdat het paneel op een willekeurige plaats is doorgezaagd, is de evenwichtige verdeling van de doorgaande lamellen op brute wijze verstoord. Wij doen het dus anders: wij maken de panelen op maat, zodat onze klanten alleen de beste kwaliteit in huis krijgen.

 

Bent u geïnteresseerd in ons foutvrij eiken ?