foutvrij eiken timmerpanelen

foutvrij eiken doorgaande lamel

Fraaie foutvrij eiken timmerpanelen bestelt u voordelig bij QATRINA

Wij zijn een van de weinigen in België en Nederland die het kunnen leveren: foutvrij eiken timmerpanelen. Helemaal op maat voor u gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig, en ook nog eens in (bijna) elke door u gewenste vorm en afmeting.

Foutvrij eiken timmerpanelen zijn natuurlijk te gebruiken voor het maken van uw eigen meubels, maar ook als bijvoorbeeld wandbekleding, voor op de vloer, als mooi keukenblad, werkblad of als prachtig tafelblad.

De foutvrij/noestvrij eiken panelen worden gemaakt van het mooie Slavonisch eiken. Een zeer harde eikensoort, van nature door zijn hardheid goed bestand tegen kromtrekken.

Milieuvriendelijk geproduceerde houtproducten, voordelig geprijsd en allemaal FSC gekeurd. Standaard bij QATRINA.

Bestel eenvoudig online vanuit uw luie stoel ons prachtige Slavonisch eiken. Ook voor andere houtsoorten bent u bij QATRINA helemaal aan het juiste adres. Kijk daarvoor even op onze website. Wij hebben hier de diverse houtsoorten voor u op een rijtje gezet. Bellen of mailen kan natuurlijk ook: wij helpen u graag verder.

Onze houten timmerpanelen zijn verkrijgbaar in zowel doorgaande lamel als in vingerlas tot een maximale dikte van 40 mm. massief. U kunt een keuze maken uit meerdere standaarddiktes, maar op aanvraag leveren wij ook andere diktes. Naast onze houten panelen in doorgaande lamel en in vingerlas, leveren wij online ook kopshout panelen. Deze zijn standaard 60 mm. dik. Dikker is mogelijk op aanvraag: wij leveren tot 120 mm. dik.

 

 

 

foutvrij eiken timmerpanelen

Foutvrij eiken timmerpaneel

 

QATRINA verzaagt geen panelen, wij maken ze voor u op maat ! 

Wij maken onze houten panelen op maat voor onze klanten. Dit i.t.t. tot veel van onze collega’s, die doorgaans uitsluitend voorraadpanelen verzagen op de door u gewenste lengte of breedte.

Een verzaagd paneel is per definitie natuurlijk kwalitatief minder dan een met de hand op maat gemaakt paneel: door het verzagen wordt de evenwichtige verdeling van de lamellen in het paneel teniet gedaan, omdat het paneel op een willekeurige plek wordt afgezaagd. Wij maken onze panelen daarom allemaal op maat. Zo zorgen wij ervoor dat u uitsluitend de beste kwaliteit geleverd krijgt.

 

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken timmerpanelen ?