foutvrij eiken timmerpaneel

foutvrij eiken timmerpaneel

Een fraai foutvrij eiken timmerpaneel bestelt u voordelig online bij QATRINA

Maar weinigen kunnen het überhaupt leveren: een vol massief foutvrij eiken timmerpaneel op maat, tot op de mm nauwkeurig gemaakt. Wij werken samen met vakkundige, voordelige producenten in Oost-Europa, waardoor wij onze prijzen nog steeds zeer laag kunnen houden

Een foutvrij eiken timmerpaneel is onder meer zeer geschikt voor het maken van uw eigen meubels, maar natuurlijk ook voor andere toepassingen. Zo maakt u er zelf bijvoorbeeld ook een prachtig keukenblad, werkblad of tafelblad van.

Het foutvrij eiken timmerpaneel maken wij van het mooie Slavonisch eikenhout. Deze houtsoort groeit zeer langzaam, waardoor het hout veel harder is dan andere eikensoorten. Slavonisch eiken is daardoor heel goed bestand tegen kromtrekken en torderen. Topkwaliteit voor gunstige prijzen, gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en altijd FSC gekeurd.

Online in onze webwinkel kunt u foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken panelen bestellen, maar op aanvraag leveren wij ook veel andere houtsoorten. Kijk even op onze website voor een overzicht, of neem even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Foutvrij eiken timmerpanelen zijn te bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas, tot en met maximaal 40 mm. dik. Wij leveren standaard in 20, 25, 30 en 40 mm, maar tussenliggende diktes zijn eventueel ook mogelijk: deze leveren wij op aanvraag.

Naast panelen in doorgaande lamellen en vingerlas, zijn ook kopshout panelen mogelijk: in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten.

 

 

 

foutvrij eiken timmerpaneel

Foutvrij eiken paneel (doorgaande lamel)

 

Prachtig eikenhout op maat, tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt

Wij maken op maat. Dit in tegenstelling tot veel andere aanbieders, die gewoon standaardpanelen voor u verzagen. U begrijpt dat een verzaagd standaardpaneel niet hetzelfde is als een paneel dat op maat gemaakt is. Een verzaagd paneel zal namelijk nooit (meer) een evenwichtige verdeling van de lamellen hebben, omdat het op een totaal willekeurige plek wordt doorgezaagd. Neemt u bij vragen gerust even contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken timmerpaneel ?