foutvrij eiken tafelbladen op maat

noestvrij eiken tafelblad

Foutvrij eiken tafelbladen op maat gemaakt door QATRINA

Bij de meubelwinkel vindt u ze niet: prachtige foutvrij eiken tafelbladen op maat voor u gemaakt. In praktisch iedere afmeting en vorm, en tot op de millimeter nauwkeurig.

Massief foutvrij eiken tafelbladen op maat gemaakt, door vakmensen met een passie voor hout.

De foutvrij eiken tafelbladen stellen wij samen uit het mooie Slavonisch eiken. Een heel erg harde houtsoort, die van nature goed bestand is tegen kromtrekken. Het massief foutvrij/noestvrij eiken wordt speciaal op kleur en structuur door ons geselecteerd. Uiteindelijk blijft zo alleen het mooiste hout over voor onze tafelbladen.

Zeer concurrerende prijzen, alleen de allerbeste kwaliteit, een milieuvriendelijke duurzame productie en FSC gekeurd. U vindt het allemaal bij QATRINA !

Bestel eenvoudig en voordelig online een Slavonisch eiken tafelblad. Wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Naast eiken leveren wij ook andere houtsoorten. Kijk even op onze website. Hier hebben wij de andere leverbare houtsoorten voor u op een rijtje gezet. Natuurlijk kunt u ook gewoon even contact met ons opnemen per mail of telefoon.

Bij QATRINA kunt u massief houten tafelbladen bestellen in doorgaande lamel en in vingerlas tot en met een maximale dikte van 40 mm. Standaard verkrijgbaar in meerdere diktes. Andere diktes leveren wij op aanvraag. Naast tafelbladen in doorgaande lamel en in vingerlas, leveren wij ook kopshout tafelbladen. Deze zijn online bij ons te bestellen in 60 mm. dik, maar op aanvraag ook veel dikker: tot zelfs 120 mm. dik.

 

 

 

 

foutvrij eiken tafelbladen op maat

Foutvrij eiken tafelblad

 

Bij QATRINA krijgt u geen verzaagde standaard tafelbladen: wij maken houten tafelbladen op maat ! 

Wij maken massief houten tafelbladen op maat. Waarom zou u genoegen nemen met een tafelblad in standaardmaten, als u voor praktisch hetzelfde geld een tafelblad op maat kunt laten maken ? Kijk gewoon eerst eens op onze website, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA !

Komt u er alleen niet (helemaal) uit ? Neem dan gerust even contact met ons op: wij helpen u graag verder.

 

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken tafelbladen op maat ?