foutvrij eiken tafelblad vierkant

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een prachtig foutvrij eiken tafelblad vierkant bestelt u voordelig bij QATRINA 

Bij ons bestelt u het voordelig en eenvoudig online: een prachtig foutvrij eiken tafelblad vierkant. QATRINA levert vol massief houten tafelbladen, panelen, werkbladen en keukenbladen op maat gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig. Bij ons vindt u helaas geen fineer, want wij leveren uitsluitend massief hout.

U bepaalt het helemaal zelf: een rond, vierkant, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig tafelblad. Het kan allemaal. Op maat voor u gemaakt, in de afmeting die u zoekt.
Ook voor hele moeilijke vormen draaien wij onze hand niet om, dus neem hiervoor gerust even contact met ons op per mail of telefoon.

Een mooi foutvrij eiken tafelblad vierkant bestelt u bij QATRINA heel gemakkelijk online in onze webshop. Naast massief foutvrij eiken leveren wij online ook licht rustiek en rustiek eiken. Naast eiken zijn ook andere houtsoorten bij ons te bestellen: kijk hiervoor even op onze website. Wij hebben daar de verschillende mogelijkheden op een rij gezet.

Allemaal standaard bij QATRINA: een duurzame productie, voordelig geprijsd, uitsluitend het allerbeste hout en ook nog eens allemaal FSC gekeurd.

QATRINA levert massief houten tafelbladen in zowel doorgaande lamel als in vingerlas uitvoering. Wij leveren tot en met 40 mm. dik massief. Standaard In verschillende diktes, maar ook andere diktes zijn (op aanvraag) mogelijk. Dikkere tafelbladen zijn mogelijk: wij voorzien ze dan van een zogenaamde opdikrand. Kopshout tafelbladen leveren wij vanaf 60 mm. dik tot maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

foutvrij eiken

Foutvrij eiken

Vol massief Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten: bestel het allemaal op maat bij QATRINA !

Bestel vanuit uw luie stoel zelf online uw nieuwe tafelblad in doorgaande lamellen of in vingerlas uitvoering. Ook een prachtig tafelblad van kopshout behoort tot de mogelijkheden.
Doorgaande lamel en vingerlas tafelbladen kunt u in onze webshop bestellen tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meterLanger en breder is mogelijk, maar op aanvraag.

Onze tafelbladen in kopshout en vingerlas zijn op aanvraag leverbaar tot een lengte van maximaal zeven meter. Tafelbladen met doorgaande lamellen langer dan ongeveer 3,5 meter wordt wat lastiger. Neem echter  voor de zekerheid toch even contact met ons op, want doorgaans kunnen wij u wel helpen.

Foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, maar ook andere houtsoorten: bestel het voordelig op maat bij QATRINA !   

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken tafelblad vierkant ?