foutvrij eiken tafelblad op maat

foutvrij eiken tafelblad op maat

Een foutvrij eiken tafelblad op maat ? QATRINA !

Bestel het gewoon online: een foutvrij eiken tafelblad op maat. Gemakkelijker kunnen wij het niet maken: u hoeft er deur niet voor uit ! Voer de afmetingen en dikte in en wij gaan voor u aan het werk. Een prachtig foutvrij eiken tafelblad op maat bestelt u heerlijk relaxt bij QATRINA: of u nou een particuliere of een zakelijke klant bent.

Wilt u een niet alledaagse, heel ingewikkelde vorm laten maken ? Ook dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres, want onze leveranciers werken allemaal met de allernieuwste machines.

Voor onze eikenhouten tafelbladen gebruiken wij mooi licht en keihard Slavonisch eiken. Deze houtsoort wordt onder staatstoezicht in Oost-Europa gekweekt en gekapt. Ons hout is FSC gecertificeerd: een garantie voor een duurzaam geproduceerd houtproduct.

Slavonisch eikenhouten tafelbladen zijn leverbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Op aanvraag is een tafelblad in een andere houtsoort mogelijk. Meer info hierover vindt u op de website. Onze tafelbladen zijn verkrijgbaar in 20, 25, 30 en 40 mm. dik, maar wij kunnen het blad eventueel ook voor u opdikken (tot maximaal 80 mm. dik).

Wij zijn een van de weinigen die ze kunnen leveren: prachtige tafelbladen gemaakt van kopshout. U bestelt ze op maat bij ons in 6 centimeter dik Slavonisch eiken. Meer weten over dit unieke houtproduct ? Klik dan hier.

Bent u de gelukkige bezitter van twee rechterhanden ? In ons eigen magazijn hebben wij een continue hoeveelheid houten panelen in veelgevraagde afmetingen op voorraad. Klik hier voor onze categorie voorraadpanelen of neem even contact op voor de actuele stand van zaken.

 

 

 

foutvrij eiken tafelblad op maat

 

Exact op maat voor u gemaakt van het allermooiste hout

Exact tot op millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt van uitsluitend het allerbeste hout. QATRINA levert voordelig geprijsd maatwerk en wij leveren het ook nog eens tegen kostprijs bij u thuis af. Het kan allemaal bij QATRINA: relaxt vanaf de bank thuis een eiken tafelblad bestellen in vingerlas of doorgaande lamellen uitvoering. U heeft de keuze uit drie schitterende kwaliteiten. Kops eiken tafelbladen bestelt u online in 60 millimeter dik massief Slavonisch eiken.

Een massief houten tafelblad past niet binnen uw budget ? U kunt bij ons ook terecht voor een tafelblad van eikenfineer. Een voordelige keus en op maat te bestellen in foutvrij en rustiek eiken. Klik hier voor ons fineer.

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken tafelblad op maat ?