foutvrij eiken tabletten

foutvrij eiken tabletten

Schitterende foutvrij eiken tabletten: bestel ze eenvoudig en voordelig bij QATRINA ! 

Exact op maat, tot op de mm. nauwkeurig voor u gemaakt: foutvrij eiken tabletten: wij maken ze in praktisch elke afmeting en vorm. Onze foutvrij eiken tabletten zijn zeer breed toepasbaar: denkt u bijvoorbeeld aan het zelf maken van uw (zelfbedachte) meubels, als decoratieve wandafwerking, als houten vloer, bureaublad, keukenblad, werkblad of als blad voor op uw kookeiland.

Onze eiken tabletten worden samengesteld uit het mooie lichte Slavonisch eikenhout. Een van de hardste eikensoorten die er is. Uiteraard wordt dit hout op een duurzame wijze geproduceerd: ons hout is derhalve ook altijd FSC gekeurd.

Online kunt u via de website massief eiken tabletten bestellen. Wij leveren eiken tabletten in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Maar ook voor tabletten in een andere houtsoort bent u bij ons aan het goede adres: deze zijn leverbaar op aanvraag. Klik hier voor onze categorie ‘andere houtsoorten’ en neem vervolgens even contact met ons op. Wij kunnen u vast wel verder helpen.

Massief houten tabletten zijn te bestellen in zowel doorgaande lamel als in vingerlas tot en met 40 mm. massief, in vier standaarddiktes leverbaar: 20, 25, 30 en 40 mm. Ook andere diktes zijn (op aanvraag) mogelijk.

Naast tabletten in vingerlas en in doorgaande lamel, kunt u bij ons ook kopshout tabletten bestellen. Online leverbaar in 60 mm. dik Slavonisch eiken, maar buiten de website om, op aanvraag ook te bestellen in andere houtsoorten en veel dikker: wij kunnen kopshout leveren tot maximaal 120 mm. dik. Neem gerust eens een kijkje op onze website.

Maatwerk vergt tijd. Heeft u geen tijd ? Kijk dan eens bij onze categorie ‘voorraadpanelen‘: deze kunnen wij zeer snel bij u bezorgen.

 

 

 

foutvrij eiken tabletten

Foutvrij eiken tablet doorgaande lamel

 

Onbehandeld of kant en klaar

Tabletten op maat. Als u wilt hoeft u er zelf niets meer aan te doen: een onbehandeld tablet, of een kant en klaar tablet.

Onbehandelde tabletten schuren wij met korrel 80, maar de randen zijn scherp. Deze tabletten moeten nog verder behandeld worden.
Kant en klare tabletten worden geschuurd met een korrel 120 en de scherpe randen worden weggeschuurd:

Helemaal kant en klaar of nog onbehandeld: u kiest ervoor, door wel of niet de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ op onze website aan te vinken.

 

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken tabletten ?