foutvrij eiken tabletten op maat

foutvrij eiken tabletten op maat

Foutvrij eiken tabletten nodig ? Bestel ze gemakkelijk online bij QATRINA ! 

Tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt: foutvrij eiken tabletten op maat: Zo goed als iedere denkbare afmeting en vorm is mogelijk. De foutvrij eiken tabletten op maat zijn geschikt voor vele doeleinden: het zelf maken van meubilair, als vloer, als bureaublad, keukenblad, werkblad of als kookeilandblad.

De tabletten maken wij van prachtig Slavonisch eiken. Een zeer harde eikensoort, en mooi licht van kleur. Vanzelfsprekend wordt ons hout op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Het door ons gebruikte hout is daarom ook altijd FSC gekeurd.

In onze online webshop kunt u vol massief eiken tabletten bestellen. Eiken tabletten zijn bij ons verkrijgbaar in foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Echter ook voor tabletten in andere houtsoorten kunt u bij ons terecht: deze leveren wij op aanvraag. Klik hier voor de categorie ‘overige houtsoorten’ en neem contact met ons op.

De tabletten kunt u bestellen in doorgaande lamel en in vingerlas tot en met maximaal 40 mm. dik: wij leveren standaard in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Andere diktes zijn mogelijk op aanvraag.
Naast vingerlas en doorgaande lamel leveren wij ook tabletten in kopshout. Online in onze webwinkel te bestellen in 60 mm. dik eiken, maar op aanvraag ook leverbaar in een andere houtsoort en veel dikker: wij kunnen kopshout leveren tot maar liefst 120 mm. dik.

U begrijpt dat maatwerk enige tijd vergt. Geen zin om te wachten ? Klik dan hier voor een overzicht van onze voorraadpanelen: deze kunnen wij zeer snel bij u afleveren.

 

 

 

foutvrij eiken tabletten op maat

Foutvrij eiken tablet op maat

 

Gewoon kant en klaar, of liever nog onbehandeld 

Op maat gemaakte tabletten. Aan u de keus: nog onbehandeld, of liever kant en klaar.

Onze onbehandelde tabletten worden geschuurd met een wat grovere korrel (korrel 80), en de randen zijn nog scherp. U dient deze tabletten zelf verder af te werken.
Een kant en klaar tablet wordt nog een keer extra geschuurd met een fijnere korrel (korrel 120), en de scherpe randen van het tablet worden weggeschuurd:

Maak eenvoudig zelf uw keuze, door wel of niet voor de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ te kiezen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken tabletten op maat ?