foutvrij eiken plaat

foutvrij eiken plaat

Een mooie massief foutvrij eiken plaat ? Welkom bij QATRINA ! 

Wij maken hem precies op maat voor u: een prachtige massief foutvrij eiken plaat. Alle vormen zijn mogelijk, dus heeft u (heel) speciale wensen ? Neem dan gelijk even contact met ons op.
U kunt het zo gek niet bedenken of de foutvrij eiken plaat is er wel voor te gebruiken: denkt u bijvoorbeeld aan het maken van uw zelfbedachte meubels, als fraaie warme vloer of als bureau-, keuken- of werkblad.

Onze producenten maken eiken platen van Slavonisch eikenhout. Een mooie lichte, maar ook heel harde eikensoort. Alles wordt gegarandeerd duurzaam geproduceerd en is FSC gekeurd.

Wij leveren eiken platen online in foutvrij/kwastvrij, licht rustiek en rustiek eiken kwaliteit. Massief houten platen in een andere houtsoort leveren wij op aanvraag. Klik hier voor een overzicht op onze website. Natuurlijk kunt u ook direct even contact met ons opnemen.

Massief hout is te bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas tot en met 40 millimeter dik in vier gangbare diktes: 20, 25, 30 en 40 mm. Heeft u tussenliggende diktes nodig ? Neem dan even contact met ons op. Als een van de heel weinigen in de Benelux kunnen wij ook kopshout platen op maat leveren. Deze kunt u online bij ons bestellen in 60 millimeter dik eiken, maar op aanvraag ook in een andere houtsoort en (veel) dikker: tot maximaal 120 mm. dik is mogelijk. Neem hiervoor een kijkje op de website: klik hier.

Niet alle klanten hebben het geduld om op ons maatwerk te wachten. Heeft u (ook) haast en bent u handig ? Kijk dan bij onze ‘voorraadpanelen‘: deze kunnen wij normaal gesproken binnen een week bij u afleveren.

 

 

 

foutvrij eiken plaat

Foutvrij eiken plaat doorgaande lamel

 

Vol massief hout op maat voor u gemaakt

Bij QATRINA bestelt u hout op maat. Wij maken het tot op de millimeter nauwkeurig in de door u gewenste afmetingen en vorm.

Online kunt u vierkante en rechthoekige eiken platen bestellen in foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken en in kops eiken. Heeft u een andere/speciale vorm in gedachten ? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden: wij kunnen u vast wel verder helpen.

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken plaat ?