foutvrij eiken plaat op maat

foutvrij eiken plaat op maat

Een massieve foutvrij eiken plaat op maat ? Bestel hem voordelig online bij QATRINA ! 

Maatwerk tot op de millemeter nauwkeurig: een massieve foutvrij eiken plaat op maat. Elke vorm maken wij voor u, dus neem bij speciale wensen direct contact met ons op. Een massieve foutvrij eiken plaat op maat is voor talloze zaken te gebruiken: zo maakt u er bijvoorbeeld uw zelf ontworpen meubel van, maar kunt u het ook gebruiken als fraai bureau-, keuken- of werkblad. De mogelijkheden zijn legio !

Onze massief eiken platen maken wij van schitterend Slavonisch eiken. Een heel langzaam groeiende en van nature keiharde houtsoort. Ons hout wordt gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en is allemaal FSC gekeurd.

U bestelt bij ons online massief eiken platen op maat in foutvrij/noestvrij, licht rustiek of rustiek eiken kwaliteit. Platen in andere houtsoorten zijn op aanvraag leverbaar. Voor een overzicht op onze website klik hier. Wij leveren platen in prachtige strakke doorgaande lamellen en in levendig vingerlas tot een maximale dikte van 40 mm. in vier veelgevraagde diktes: 20, 25, 30 en 40 mm. Mocht u tussenliggende diktes nodig hebben, neem dan even contact met ons op.

QATRINA is een van de weinige leveranciers in de Benelux die ook kopshout platen op maat kunnen leveren. Kopshout kunt u online bij ons bestellen in 60 mm. dik eiken, maar op aanvraag leveren wij ook kopshout in andere houtsoorten en dikker kopshout: tot max. 120 mm. dik is mogelijk. Neem voor meer informatie even een kijkje op onze website: klik hier.

Sommige klanten hebben geen tijd om een aantal weken op maatwerk te wachten. Voor hen hebben wij een grote hoeveelheid platen in veelgevraagde afmetingen en verschillende diktes op voorraad: klik hier voor onze categorie ‘voorraadpanelen’: snel leverbaar en voordelig.

 

 

 

foutvrij eiken plaat op maat

Foutvrij eiken plaat op maat

 

Schitterende massief houten platen op maat gemaakt

Bij ons bestelt u voordelig massief hout op maat. Wij maken platen tot op de mm. nauwkeurig in alle denkbare vormen.

Online leveren wij rechthoekige en vierkante massief eikenhouten platen in drie kwaliteiten: in foutvrij eiken, in licht rustiek eiken en in rustiek eiken. Daarnaast zijn kops eiken platen op maat ook mogelijk.

Heeft u een hele ingewikkelde vorm voor ogen, neem dan contact op voor de mogelijkheden: wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken plaat op maat ?