foutvrij eiken paneel op maat

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een prachtig foutvrij eiken paneel op maat gemaakt door QATRINA

QATRINA is een van de weinige bedrijven die het kunnen leveren: een massief foutvrij eiken paneel op maat, tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt, in praktisch elke denkbare afmeting en vorm.
Wij doen dit in nauwe samenwerking met onze eigen leveranciers in Oost-Europa.

Een foutvrij eiken paneel op maat gebruikt u niet alleen voor het maken van uw zelf ontworpen meubels, maar kunt u bijvoorbeeld ook toepassen als wand, vloer, keukenblad, werkblad of tafelblad.

Slavonisch eikenhout is bij ons de basis van het foutvrij eiken paneel.
De bomen groeien door het koude landklimaat erg langzaam, waardoor de jaarringen in het hout heel dicht bij elkaar liggen. Dit zorgt voor heel hard en sterk hout, dat goed bestand is tegen torderen en kromtrekken.

Wij leveren niet alleen kwaliteitsproducten, maar hebben ook oog voor duurzaamheid: al het door ons geleverde hout is daarom FSC gekeurd.

Online kunt u heel eenvoudig zelf eiken panelen bij ons bestellen. Wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Andere houtsoorten leveren wij ook: kijk daarvoor even op onze website. Bellen of mailen kan ook: wij helpen u graag verder !

Massief foutvrij eiken is te bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas tot en met 40 mm. dik, in verschillende standaarddiktes. Tussenliggende diktes leveren wij op aanvraag.

Naast massief houten panelen in doorgaande lamel en in vingerlas, kunt u bij ons ook kopshout panelen op maat bestellen.

 

 

 

foutvrij eiken paneel op maat

Foutvrij eiken paneel op maat

 

Niet verzagen maar op maat maken 

Wij maken panelen op maat. Dit in schril contrast tot een groot deel van andere bedrijven, die alleen maar standaard panelen verzagen.

Een verzaagd paneel zal er nooit hetzelfde uitzien als een op maat gemaakt paneel: door het verzagen wordt de evenwichtige verdeling van de houten lamellen letterlijk doorbroken, omdat ze op een volstrekt willekeurige plaats worden doorgezaagd. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie, neem dan gerust even contact met ons op, wij helpen u graag !

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken paneel op maat ?