foutvrij eiken op maat gezaagd

foutvrij eiken doorgaande lamel

Foutvrij eiken op maat gezaagd ? Bestel het eenvoudig online bij QATRINA

QATRINA levert het tot op de mm. nauwkeurig: foutvrij eiken op maat gezaagd. Praktisch elke gewenste vorm en afmeting is mogelijk

Foutvrij eiken op maat gezaagd is natuurlijk geschikt voor het maken van meubels, maar ook als bijvoorbeeld wandafwerking, als houten vloer, of als keukenblad, werkblad, bureaublad of tafelblad.

De panelen worden uit prachtig massief Slavonisch eikenhout vervaardigd. Een harde eikensoort, die van nature al heel goed bestand is tegen kromtrekken. Het hout voor de panelen wordt speciaal op kleur en structuur uitgezocht, zodat uitsluitend het beste hout voor onze panelen gebruikt wordt.

Milieuvriendelijk geproduceerde producten tegen scherpe prijzen, en alles FSC gekeurd. Van harte welkom bij QATRINA.  

In onze webshop bieden wij mooi Slavonisch eiken aan. U kunt hier kiezen uit foutvrij/noestvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, maar ook voor andere houtsoorten bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Op onze website hebben wij e.e.a. op een rijtje gezet. Uiteraard kunt u ook gewoon even contact met ons opnemen per mail of telefoon. Wij staan u graag te woord

Massief houten panelen zijn te bestellen in doorgaande lamel en in vingerlas. Verkrijgbaar tot en met een dikte van maximaal 40 mm, in verschillende diktes. Andere diktes zijn mogelijk op aanvraag. Wij leveren ook kopshout panelen op maat gemaakt. Wij leveren dit vanaf 60 mm. dik tot en met liefst 120 mm. dik in eken, maar ook in andere houtsoorten. Zie hiervoor onze website.

 

 

foutvrij eiken

Foutvrij eiken

 

Uitsluitend de beste kwaliteit in maatwerk, maar dan wel voor een redelijke prijs

Bij Qatrina bestelt u op maat: wij leveren onze panelen en (tafel)bladen tot op de mm. nauwkeurig. Indien gewenst bestelt u dus exact op maat, en hoeft u hier zelf helemaal niets meer aan te doen.

U kunt kiezen uit een onbehandeld paneel, of een kant en klaar paneel. Een onbehandeld paneel is standaard geschuurd met korrel 80, en de randen zijn scherp. U dient dit dan nog zelf verder af te werken. Een kant en klaar paneel krijgt nog een extra schuurbeurt met korrel 120 (een fijnere korrel) en de randen worden voorzien van vellingkanten met een straal van circa. 2 mm: de scherpe randen worden dan weg geschuurd. U kunt dit op onze website zelf bepalen, door wel of niet te kiezen voor de  extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’.

 

Bent u geïnteresseerd in ons foutvrij eiken op maat gezaagd ?