foutvrij eiken meubelplaten

foutvrij eiken meubelplaten

Prachtige foutvrij eiken meubelplaten op maat voor u gemaakt, bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Massief foutvrij eiken meubelplaten maken wij van prachtig Slavonisch eikenhout: een keiharde, maar vooral heel mooie eikensoort. Eiken meubelplaten leveren wij online via onze website in foutvrij, in licht rustiek en in rustiek eiken kwaliteit. Bestellen doet u heel eenvoudig helemaal zelf door middel van het speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem. Uitsluitend de beste kwaliteit voor scherpe prijzen, en gegarandeerd duurzaam geproduceerd. Al ons hout is daarom ook FSC gekeurd. Wij leveren alleen massief hout, en geen fineer. Voor fineer verwijzen u graag naar een andere leverancier.

Meubelplaten leveren wij in zowel doorgaande lamel als in vingerlas, tot en met een dikte van maximaal 40 mm. massief is mogelijk. Zoekt u meubelplaten in afwijkende afmetingen, een andere dikte. of gaat uw voorkeur uit naar een andere houtsoort ? Neem dan even contact met ons op, want buiten onze website om leveren wij op aanvraag ook (veel) grotere meubelplaten en meubelplaten in andere houtsoorten dan eiken.

 

 

foutvrij eiken meubelplaten

foutvrij eiken meubelplaten

 

Tot op de mm. nauwkeurig gemaakt, in elke gewenste vorm en afmeting

Geef zelf de gewenste dikte en afmetingen in, en ons slimme bestelsysteem rekent voor u de prijs uit. Simpeler kan bijna niet ! Op onze website kunt u het gerust eens proberen: laat u verrassen door de mogelijkheden.

Wij leveren onze massieve meubelplaten via onze website tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter. Langere en/of bredere platen leveren wij buiten de website om, op aanvraag. Ook andere houtsoorten zijn mogelijk: neem hiervoor even contact met ons op.

Onze meubelplaten worden door vaste producenten in Oost Europa voor ons gemaakt , waarna ze op transport naar Nederland gaan. Samen met onze vaste koeriersdienst, zorgen wij er vervolgens voor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u afgeleverd wordt. Wij bereken hiervoor alleen de daadwerkelijke kosten aan u door: wij verdienen hier dus verder niets aan.

 

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken meubelplaten ?