foutvrij eiken meubelpaneel

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een mooi foutvrij eiken meubelpaneel op maat bestelt u online bij QATRINA

QATRINA is een van de weinigen in Nederland en in België die het levert: een foutvrij eiken meubelpaneel. Op maat voor u gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig, en in (praktisch) elke vorm en afmeting.

Een foutvrij eiken meubelpaneel is uiteraard te gebruiken voor het zelf maken van uw meubels, maar is ook toepasbaar als onder andere wandbekleding, voor op de vloer, als keukenblad, werkblad of als tafelblad.

Onze eikenhouten panelen worden allemaal gemaakt van het fraaie Slavonisch eiken. Een keiharde eikensoort, van nature goed bestand tegen kromtrekken.

Duurzaam geproduceerde kwaliteitsproducten, en allemaal FSC gekeurd. Daar staat QATRINA voor.

Online in onze webshop bestelt u eenvoudig zelf ons Slavonisch eiken. Maar ook voor andere houtsoorten bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Kijk daarvoor even op onze website. Bellen of mailen kan natuurlijk ook: wij helpen u graag.

Onze houten panelen zijn verkrijgbaar in doorgaande lamel en in vingerlas tot en met een dikte van 40 mm. massief. U kunt kiezen uit diverse standaarddiktes, maar op aanvraag leveren wij ook zogenaamde tussenliggende diktes. Naast onze panelen in doorgaande lamel en in vingerlas, leveren wij ook panelen van kopshout. Standaard geleverd in 60 mm. dik, maar dikker kan ook: tot maar liefst 120 mm.

 

 

 

foutvrij eiken meubelpaneel

Foutvrij eiken meubelpaneel

 

Wij verzagen geen panelen, maar maken ze voor u op maat ! 

Wij maken panelen op maat voor onze klanten. Dit in tegenstelling tot onze collega’s, die vaak alleen maar voorraadpanelen verzagen op de door hun klanten gewenste lengte of breedte.

Per definitie is een verzaagd paneel natuurlijk kwalitatief minder dan een op maat gemaakt paneel: door het verzagen wordt de oorspronkelijke evenwichtige verdeling van de doorgaande lamellen ruw verstoord, omdat het paneel op een volstrekt willekeurige plaats wordt afgezaagd. QATRINA maakt haar panelen daarom altijd op maat, zodat u kwaliteit in huis krijgt.

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken meubelpaneel ?