foutvrij eiken meubelpaneel op maat

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een foutvrij eiken meubelpaneel op maat van QATRINA

QATRINA is een van de weinigen in België en Nederland die het levert: een foutvrij eiken meubelpaneel op maat, in praktisch elke vorm en afmeting.

Een foutvrij eiken meubelpaneel op maat is niet alleen te gebruiken voor het zelf maken van meubels, maar is ook geschikt als onder meer wandbekleding, voor op de vloer, als keukenblad, werkblad of als tafelblad.

Wij maken onze massief eiken panelen allemaal van het mooie Slavonisch eiken. Een zeer harde eikensoort, van nature al goed bestand tegen eventueel kromtrekken.

Kwaliteit, duurzaam geproduceerd, betaalbaar en FSC gekeurd. Allemaal standaard bij QATRINA.

Bestel heel eenvoudig zelf online ons Slavonisch eiken in onze webwinkel. Ook voor andere houtsoorten bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Kijk hiervoor even op onze website. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Dan helpen wij u graag verder.

Wij leveren ons massief hout in doorgaande lamel en in vingerlas tot en met een dikte van 40 mm. Standaard leverbaar in diverse diktes: op aanvraag zijn ook tussenliggende diktes mogelijk. Naast panelen in doorgaande lamel en in vingerlas, leveren wij ook het fraaie kopshout. Standaard in 60 mm. dik, maar (veel) dikker kan ook: tot maar liefst 120 mm. dik.

 

 

 

foutvrij eiken meubelpaneel op maat

Foutvrij eiken

 

Geen verzaagde panelen, maar panelen op maat gemaakt ! 

Wij maken onze houten panelen op maat. Dit in schril contrast tot veel van onze collega’s, die vaak alleen maar voorraadpanelen op maat verzagen.

Per definitie is een verzaagd paneel natuurlijk van mindere kwaliteit dan een op maat gemaakt paneel: door het verzagen wordt de oorspronkelijke uitgebalanceerde verdeling van de lamellen ruw verstoord, omdat het paneel op een willekeurige plaats wordt afgezaagd. Wij maken onze panelen daarom altijd op maat, zodat u kwaliteit thuisbezorgd krijgt. QATRINA, omdat wij staan voor een goede service en uitsluitend de beste kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken meubelpaneel op maat ?