foutvrij eiken kookeiland

foutvrij eiken kookeiland

Een schitterend foutvrij eiken kookeiland bestelt u voordelig bij QATRINA

Een foutvrij eiken kookeiland exact op maat voor u gemaakt, bestelt u eenvoudig online in onze webwinkel. QATRINA levert alleen de beste kwaliteit in eikenhout, maar ook in veel andere houtsoorten.

Een prachtig foutvrij eiken blad voor uw kookeiland kunt u direct online in onze webshop bestellen. Naast foutvrij eiken, leveren wij ook nog licht rustiek eiken en rustiek eiken. Op aanvraag zijn ook veel andere houtsoorten leverbaar. Op onze website treft u hiervan een overzicht.

Onze massief houten bladen maken wij in praktisch iedere gewenste afmeting en vorm. Dus bent u op zoek naar een niet alledaagse vorm, neem dan even contact met ons op.

Een massief foutvrij eiken kookeiland wordt door onze vaste producenten handmatig opgebouwd. Wij leveren in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout.

Uitsluitend topkwaliteit tegen betaalbare prijzen. Allemaal duurzaam geproduceerd, en daarom ook FSC gekeurd.

 

 

 

foutvrij eiken kookeiland

Foutvrij eiken kookeiland

 

Wij leveren alles op maat gemaakt: voorraadbladen hebben wij niet

Onze massief houten bladen worden allemaal stuk voor stuk op maat gemaakt. Wij brengen, in tegenstelling tot veel van onze collega’s, dan ook geen bijkomende kosten voor reststukken in rekening. U betaalt alleen voor wat u bestelt.

Bestel dus eenvoudig vanuit uw luie stoel thuis een kookeiland, tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt. De uitvoering bepaalt u uiteraard ook helemaal zelf: een vol massief houten blad in vingerlas, in doorgaande lamel, of in kopshout.

In doorgaande lamel en vingerlas leveren wij onze bladen massief tot maximaal 40 mm. dik. Dikker is mogelijk: wij voorzien het blad dan van een zogenaamde opdikrand. Zo zijn bladen te bestellen tot maximaal 80 mm. dik: een 40 mm. dik massief blad, voorzien van een 40 mm. dikke opdikrand. Bladen in kopshout leveren wij online in 60 mm. dik eiken, maar een andere houtsoort en dikker is ook mogelijk op aanvraag. Heeft u vragen, of komt u er alleen niet uit ? Neem dan even contact met ons op.

Onze houten bladen in doorgaande lamel, in vingerlas, en in kopshout zijn te bestellen in het fraaie Slavonisch eiken, maar op aanvraag ook in meerdere andere houtsoorten.

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken kookeiland ?