foutvrij eiken keukenfronten

foutvrij eiken keukenfronten

Op zoek naar foutvrij eiken keukenfronten ? Bij QATRINA bestelt u ze voordelig op maat !

Sfeervolle foutvrij eiken keukenfronten voor een vriendelijke prijs. Wij leveren uitsluitend massief hout: voor fineerproducten verwijzen wij u graag naar een andere leverancier.

Bent u op zoek naar een sfeervolle keuken of badkamer ? Dan zijn foutvrij eiken keukenfronten en -deuren zeker het overwegen waard. De keukenfronten zijn te gebruiken als vervanging van uw bestaande frontjes en deuren, maar natuurlijk ook te gebruiken voor in uw nieuwe keuken of badkamer.

Onze keukenfronten leveren wij standaard in een vlakke strakke uitvoering. Geen toegevoegde tierlantijnen, maar modern ogende fronten en deuren. Om torderen en kromtrekken te voorkomen, zijn de deuren allemaal voorzien van onzichtbaar ingefreesde gelakte stalen strippen.

Het door ons verwerkte hout is gegarandeerd duurzaam gekweekt en geproduceerd, en daarom altijd FSC gekeurd.

Massief Slavonisch eiken keukenfronten kunt u bij ons in drie kwaliteiten bestellen: in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. De laatste is ook leverbaar in fijnbezaagde uitvoering, waardoor een zeer robuust uiterlijk ontstaat. Keukenfronten en -deuren in een andere houtsoort dan Slavonisch eiken zijn leverbaar op aanvraag: klik hier voor ons overzicht op de website. Bij vragen kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

 

 

foutvrij eiken keukenfronten

Foutvrij eiken keukenfronten

 

Schitterende fronten en deuren, op maat voor u gemaakt ! 

Maatwerk is onze specialiteit, maar ook voor de bijkomende extra bewerkingen draaien wij onze hand niet om: zo kunnen wij desgewenst de sparingen voor de scharnieren er al voor u infrezen !.

Alles is mogelijk: van ‘standaarddeuren’ tot hele kleine of hele grote deuren. 

Renovatieplannen ? Mail ons dan even de maten en aantallen door. Wij sturen u dan een vrijblijvende prijsopgave toe. Vragen ? Bel of mail ons dan even: wij staan voor u klaar.

Nog meer sfeer in uw keuken of badkamer ? Geen probleem, want wij leveren ook massief eiken paneelfronten en -deuren, uiteraard ook weer exact op maat voor u gemaakt. De paneelfronten en -deuren worden opgebouwd uit massief eiken panelen en v.v. een massief eiken omranding. Nieuwsgierig geworden ? Bel of mail ons dan even voor de diverse mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken keukenfronten ?