foutvrij eiken keukendeurtjes op maat

eiken kastdeurtjes op maat

Foutvrij eiken keukendeurtjes op maat gemaakt ? QATRINA !

U bent op zoek naar massief foutvrij eiken keukendeurtjes op maat ? Wij kunnen ze voor u maken, in de afmetingen die u wenst. Onze keukendeurtjes en -frontjes zijn te bestellen in massief eiken, maar ook in andere houtsoorten !

De vol massief foutvrij eiken keukendeurtjes op maat creëren warmte sfeer in uw keuken.

Bij ons vindt u geen keukendeurtjes v.v. frutsels en tierlantijnen, maar gewoon een modern strak frontje of deurtje, opgebouwd uit (eiken)houten lamellen. Onze producten zijn natuurlijk allemaal FSC gekeurd.

Wij leveren de frontjes en deurtjes in noestvrij/foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken en in rustiek fijnbezaagd eiken, maar ook voor andere houtsoorten zit u goed bij QATRINA.

Klik hier voor onze overige houtsoorten, maar u kunt natuurlijk ook gewoon meteen even contact met ons opnemen.

Hout ‘werkt’ onder invloed van wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid.
Onze keukenfrontjes en -deurtjes worden daarom standaard voorzien van ingefreesde (gelakte) stalen strippen. Dit voorkomt het kromtrekken of torderen.
De buitenste houten lamellen van het paneel worden pas met de rest verlijmd, nadat de stalen strippen in het paneel zijn aangebracht. Op deze manier worden de strippen onzichtbaar weggewerkt.

 

 

 

 

 

foutvrij eiken keukendeurtjes

Foutvrij eiken keukendeurtjes op maat

 

QATRINA = maatwerk, in iedere gewenste afmeting !

Wij maken niet alleen keukendeurtjes op maat, ook voor andere bewerkingen draaien wij onze hand niet om: zo kunt u bij ons ook de sparingen voor de scharnieren al in het deurtje laten infrezen.
Benieuwd naar de mogelijkheden ? Neem even contact met ons op: wij helpen u graag.

Voor ‘standaarddeurtjes’, maar ook voor (hele) grote of (hele) kleine deurtjes bent u bij QATRINA helemaal aan het juiste adres !

U bent wel een keer toe aan nieuwe keukendeurtjes ?. Geef dan even de gewenste aantallen en afmetingen per mail aan ons door. Wij sturen u op basis van deze gegevens graag een vrijblijvende offerte toe.

U wilt nog meer warmte en nostalgie in uw bestaande of nieuwe keuken ?
QATRINA levert ook paneeldeurtjes: opgebouwd uit een vlak massief paneel, voorzien van een massief houten rand, en uiteraard ingefreesde stalen strippen.

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken keukendeurtjes op maat ?