foutvrij eiken keukendeuren

foutvrij eiken keukendeuren

Zoekt u foutvrij eiken keukendeuren ? QATRINA maakt ze exact op maat voor u !

Op maat gemaakte foutvrij eiken keukendeuren bestelt u voordelig bij QATRINA. Wij maken ze voor u op maat, precies in de afmetingen die u wenst. De deuren zijn te bestellen in massief eiken, maar eventueel ook in een andere houtsoort. Prachtige foutvrij eiken keukendeuren: ze zijn weer helemaal terug van weggeweest !

Bij ons vindt u geen keukendeuren met frutsels en fratsels: wij leveren gewoon strakke moderne deuren, gemaakt van het allerbeste hout. Onze keukendeuren zijn duurzaam geproduceerd en allemaal FSC gekeurd.

Eiken keukendeuren zijn te bestellen in foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken en in rustiek fijnbezaagd eikenhout. Keukendeuren in een andere houtsoort zijn leverbaar op aanvraag: klik hier voor een overzicht op onze website en neem direct contact met ons op.

Hout ‘werkt’ door een wisselende temperatuur en luchtvochtigheid. Onze deuren worden daarom allemaal v.v. onzichtbaar ingefreesde gelakte stalen strippen. De buitenste twee lamellen van de deur worden met de andere lamellen verlijmd, nadat de strippen in het paneel zijn ingefreesd. Zo worden de strippen onzichtbaar in de deur weggewerkt, en wordt mogelijk kromtrekken en/of torderen voorkomen.

 

 

 

foutvrij eiken keukendeuren

Foutvrij eiken doorgaande lamel

 

Maatwerk, in iedere door u gewenste afmeting !

Wij maken niet alleen keukendeuren op maat: ook voor extra bewerkingen aan de deuren kunt u bij ons terecht. Zo kunnen wij desgewenst ook sparingen voor de scharnieren alvast voor u infrezen. Neem dus even contact met ons op voor de mogelijkheden: wij zijn bereikbaar per mail en telefoon.

Wij maken ‘gewone’ standaarddeuren, maar ook hele grote of hele kleine deuren zijn geen probleem ! Dus bent u wel een keer toe aan nieuwe keukendeuren, stuur ons dan een mail met de door u gewenste afmetingen en aantallen. Wij sturen u dan een vrijblijvende prijsopgave toe.

U vindt vlakke deurtjes niet sfeervol genoeg ? Geen probleem, want wij leveren ook paneeldeuren op maat. Onze paneeldeuren worden gemaakt van vlakke massieve houten panelen voorzien van een massief houten omranding. Uiteraard zijn onze paneeldeuren ook allemaal voorzien van stalen strippen tegen kromtrekken.

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken keukendeuren ?