foutvrij eiken keukendeuren op maat

foutvrij eiken keukendeuren op maat

Vol massief foutvrij eiken keukendeuren op maat ? Van harte welkom bij QATRINA !

Prachtige foutvrij eiken keukendeuren op maat voor vriendelijke prijzen ? Dan zit u helemaal goed bij QATRINA. Wij leveren alleen massief houten keukendeuren: voor gefineerde deuren moeten wij u helaas naar een andere leverancier verwijzen.

Bent u op zoek naar een sfeervolle badkamer of keuken ? Dan zijn vol massief foutvrij eiken keukendeuren op maat zeker het overwegen waard ! Uiterst gemakkelijk te gebruiken ter vervanging van bestaande keukendeuren, maar natuurlijk ook geschikt voor in een nieuwe keuken. Wij maken ze gewoon exact op maat voor u !

De keukendeuren zijn standaard leverbaar in een strakke vlakke uitvoering. Moderne keukendeuren zonder poespas. Massief hout heeft als nadeel dat het na verloop van tijd krom wil gaan trekken. Onze keukendeuren voorzien wij daarom allemaal van onzichtbaar ingefreesde stalen strippen. Hierdoor wordt kromtrekken voorkomen, en blijven de deuren gegarandeerd recht. Het gebruikte hout voor de deuren is vanzelfsprekend allemaal milieuvriendelijk geproduceerd en altijd FSC gekeurd. Een garantie voor duurzaam bosbeheer.

Eiken keukendeuren leveren wij in drie kwaliteiten: u kunt kiezen uit foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken deuren. Rustiek eiken keukendeuren leveren wij ook nog in een fijnbezaagde uitvoering, waardoor de uitstraling nog robuuster wordt. Andere houtsoorten dan eiken zijn ook mogelijk. Op onze website treft u hiervan een overzicht: klik hier of neem voor meer informatie even contact met ons op.

 

 

 

foutvrij eiken keukendeuren op maat

Massief foutvrij eiken keukendeuren op maat

 

Prachtige Slavonisch eiken keukendeuren, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk

Onze specialiteit is maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig, maar ook voor eventuele extra bewerkingen draaien wij onze hand niet om: u kunt de deuren bij ons namelijk ook al laten voorzien van de benodigde sparingen voor de scharnieren. Zo hoeft u ze alleen nog maar zelf af te hangen.

Praktisch alles is mogelijk: of het nou ‘standaarddeuren’, hele kleine of juist hele grote deuren moeten worden, wij maken het gewoon op maat.

Vlakke keukendeuren nog een beetje te gewoon ? Geen probleem, want wij leveren ook massief houten paneeldeuren. Natuurlijk ook weer op maat voor u gemaakt. Deze deuren worden gemaakt van houten panelen en vervolgens voorzien van een massief houten omranding. Bel of mail ons gerust even voor de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken keukendeuren op maat ?