foutvrij eiken keukenblad op maat

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een schitterend foutvrij eiken keukenblad op maat van QATRINA

Niet veel bedrijven kunnen het leveren: een foutvrij eiken keukenblad op maat. QATRINA maakt het tot op de millimeter nauwkeurig, in elke gewenste vorm en afmeting.

Een foutvrij eiken keukenblad op maat is een ware blikvanger in uw bestaande of nieuwe keuken !

Onze eiken keukenbladen worden vervaardigd uit het prachtige Slavonisch eiken. Een zeer harde eikensoort, van nature al heel goed bestand tegen eventueel kromtrekken. Ons foutvrij eiken wordt speciaal op kleur en structuur geselecteerd, waardoor alleen het mooiste hout overblijft voor uw nieuwe keukenblad.

De allerbeste kwaliteit, lage prijzen, een duurzame productie en alles FSC gekeurd. Allemaal standaard bij QATRINA.

Via de online webwinkel op onze site bestelt u eenvoudig zelf ons massief Slavonisch eiken. Maar wij leveren ook veel andere houtsoorten. Kijk hiervoor even op onze website. Bellen of mailen kan ook: dan helpen wij u verder.

Keukenbladen leveren wij in doorgaande lamel en in vingerlas tot en met een dikte van 40 mm. massief. Verkrijgbaar in meerdere standaarddiktes. Op aanvraag leveren wij ook zogenaamde tussenliggende diktes. Naast keukenbladen in doorgaande lamel en in vingerlas, leveren wij ook keukenbladen van kopshout. Standaard in 60 mm. dik, maar (veel) dikker kan ook: tot maar liefst 120 mm.

 

 

 

foutvrij eiken

Foutvrij eiken

 

Wij verzagen geen houten standaardpanelen: wij maken keukenbladen op maat ! 

Wij maken keukenbladen op maat voor onze klanten. Dit in schril contrast tot veel van onze collega’s, die vrijwel allemaal houten standaardpanelen op maat verzagen.

Een verzaagd standaardpaneel is per definitie kwalitatief veel minder dan een op maat gemaakt keukenblad: door het verzagen wordt de oorspronkelijke evenwichtige verdeling van de massief houten lamellen ruw verstoord, omdat het standaardpaneel resoluut op een willekeurige plaats wordt afgezaagd. QATRINA maakt haar keukenbladen allemaal op maat, zodat u hoogwaardige kwaliteit in huis krijgt.

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken keukenblad op maat ?