foutvrij eiken kastdeurtjes

foutvrij eiken kastdeurtjes

U bent op zoek naar massieve foutvrij eiken kastdeurtjes ? Wij maken ze voor u op maat !

Prachtige foutvrij eiken kastdeurtjes bestelt u heel gemakkelijk bij QATRINA. Wij maken ze helemaal op maat, exact in de afmetingen die u nodig hebt. De kastdeurtjes zijn leverbaar in vol massief eiken, maar wij maken ze ook in andere houtsoorten. Massief foutvrij eiken kastdeurtjes zijn weer helemaal van deze tijd !

Geen opgeleukte kastdeurtjes voorzien van allerlei tierlantijnen, maar super strakke moderne kastdeurtjes, handmatig samengesteld uit prachtige houten lamellen. Onze houtproducten zijn uiteraard allemaal duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.

Wij leveren eiken kastdeurtjes in foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken en in rustiek fijnbezaagd eikenhout. Andere houtsoorten dan eiken zijn ook mogelijk: klik hier voor ons overzicht of neem voor meer informatie even contact met ons op.

Onder invloed van onder meer schommelingen in de luchtvochtigheid en temperatuur gaat hout ‘werken’. De kastdeuren worden bij ons daarom standaard allemaal voorzien van onzichtbaar ingefreesde stalen strippen. De buitenste lamellen van het deurtje worden met de rest verlijmd, nadat stalen strippen in het paneel zijn aangebracht. Op deze manier zijn de strippen onzichtbaar weggewerkt, en wordt eventueel kromtrekken en/of torderen voorkomen.

 

 

foutvrij eiken kastdeurtjes

Foutvrij eiken kastdeurtjes

 

Wij verzorgen maatwerk, in iedere door u gewenste afmeting !

Wij maken de deuren niet alleen op maat: ook voor verdere/aanvullende bewerkingen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo frezen wij desgewenst ook al de benodigde sparingen voor de scharnieren in het deurtje.
Neem dus gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden: wij staan voor u klaar.

Gewone ‘standaard’ kastdeuren zijn mogelijk, maar ook voor hele grote of hele kleine deuren kunt u bij ons terecht !

Is uw bestaande badkamer of keuken toe aan nieuwe frontjes en deurtjes ? Stuur ons dan even een mailtje met de gewenste afmetingen en aantallen. Op basis daarvan sturen wij u dan een vrijblijvende prijsopgave.

Op zoek naar meer uitstraling en sfeer in uw bestaande of nieuwe keuken/badkamer ? Wij leveren ook sfeervolle paneeldeurtjes op maat. Deze worden samengesteld uit een vlak massief houten paneel en voorzien van een massief houten rand. Onze paneeldeurtjes zijn uiteraard ook allemaal voorzien van onzichtbaar ingefreesde stalen strippen.

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken kastdeurtjes ?