foutvrij eiken kastdeurtjes op maat

foutvrij eiken kastdeurtjes op maat

Mooie foutvrij eiken kastdeurtjes op maat bestellen ? Bij QATRINA bestelt u ze voordelig online !

Exact tot op de mm. nauwkeurig gemaakt: massieve foutvrij eiken kastdeurtjes op maat. Standaard maken wij kastdeurtjes van mooi licht Slavonisch eikenhout, maar op aanvraag zijn andere houtsoorten eventueel ook mogelijk.

Heeft u plannen om de badkamer of keuken aan te pakken, of krijgt u wellicht een helemaal nieuwe indeling ? Dan zijn onze massieve foutvrij eiken kastdeurtjes op maat zeker het overwegen waard ! Een gezellige warme, intieme sfeer kunnen de meeste badkamers en keukens wel gebruiken. De kastdeurtjes zijn leverbaar in een strakke moderne uitvoering, maar ook als paneeldeurtjes.  Allemaal met de hand gemaakt uit vol massief houten panelen, en voorzien van een mooie massief houten omranding.

Een vervelende eigenschap van massief hout is dat het na verloop van tijd de neiging heeft om krom te gaan trekken. Onze deurtjes worden daarom altijd voorzien van in gefreesde stalen strippen die onzichtbaar in de deurtjes weggewerkt worden. Al onze houtproducten worden zonder uitzondering milieuvriendelijk geproduceerd en vervaardigd uit FSC gekeurd hout. Een garantie voor kwaliteit en een verantwoord bosbeheer.

Eiken kastdeurtjes zijn te bestellen in drie houtkwaliteiten: wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken kastdeurtjes en -fronten. De laatste versie is ook in een fijnbezaagde uitvoering te bestellen. Zo krijgen de deurtjes en fronten een nog robuustere uitstraling. Deurtjes en fronten in andere houtsoorten zijn ook mogelijk: neem hiervoor even contact met ons op, of kijk voor de mogelijkheden even op onze website: klik hier.

 

 

foutvrij eiken kastdeurtjes op maat

foutvrij eiken kastdeurtjes op maat

 

Eenvoudig online bestellen bij QATRINA: kant en klare deurtjes

De meeste andere leveranciers op het internet leveren uitsluitend kastdeurtjes en -fronten. QATRINA levert meer dan dat: zo frezen wij desgewenst ook de sparingen voor de scharnieren er al in en is een goede afwerking met Rubio Monocoat houtolie of lak ook optioneel. De deurtjes en fronten zijn daarmee helemaal klaar. U hoeft ze alleen nog maar te (laten) bevestigen.

Elke afmeting is leverbaar: of het nou ‘gewone’ standaarddeuren en fronten moeten worden, of hele kleine of hele grote. Het is allemaal mogelijk. Bel of mail ons gerust even voor meer informatie.

 

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eiken kastdeurtjes op maat ?