foutvrij eiken kastdeuren

foutvrij eiken kastdeuren

Foutvrij eiken kastdeuren bestelt u heel eenvoudig online bij QATRINA !

Gewoon vanuit uw luie stoel thuis bestellen: prachtige foutvrij eiken kastdeuren. Op maat gemaakt van fraai Slavonisch eikenhout, maar op aanvraag ook mogelijk in andere houtsoorten. 

Plannen om uw slaapkamer, keuken of badkamer eens een keer aan te pakken ? Dan zou u ook eens aan foutvrij eiken kastdeuren kunnen denken: deze creëren een gezellige, behaaglijke sfeer en dat kunnen de meeste slaapkamers, badkamers en keukens wel gebruiken. De kastdeuren zijn leverbaar in een mooie vlakke, moderne uitvoering, maar ook als sfeervolle paneeldeuren. Stuk voor stuk met de hand door onze producenten opgebouwd uit massief houten panelen die voorzien worden van een bijpassende houten omranding.

Massief hout wil van nature nog wel eens gaan kromtrekken: daarom frezen wij stalen strippen in de deuren. U ziet er van de buitenkant niets van, maar de deuren blijven zo wel gegarandeerd recht. Het hout voor de deuren wordt duurzaam geproduceerd en is allemaal FSC gekeurd. Een garantie voor milieuvriendelijk bosbeheer en kwaliteit.

U kiest bij ons uit drie verschillende kwaliteiten eikenhout: wij leveren kastdeuren in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. De rustieke versie kan eventueel ook in een fijnbezaagde uitvoering besteld worden: de deuren krijgen hierdoor een extra ruig oppervlak. Kastdeuren gemaakt van andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag: neemt u voor de diverse mogelijkheden even contact met ons op of kijk op onze website: klik hier.

 

 

 

foutvrij eiken kastdeuren

foutvrij eiken kastdeuren

 

Geen zin om de deuren verder zelf af te werken ? Bestel ze dan kant en klaar !  

Niet alleen maar deuren: wij gaan verder ! Indien u er verder zelf niets meer aan wenst te doen, frezen wij de sparingen voor de scharnieren er al meteen in en kunt u de deuren door ons met een professionele beschermende houtolie of lak laten behandelen. Het enige wat u dan nog zelf hoeft te regelen is het afhangen !

Of het nou standaarddeuren voor een IKEA keuken moeten worden, of deuren in hele kleine of hele grote afmetingen: wij maken ze allemaal op maat. Neem voor meer informatie even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrijvrij eiken kastdeuren ?