foutvrij eiken doorgaande lamel

eikenhouten meubelpanelen op maat

Schitterend foutvrij eiken doorgaande lamel van QATRINA

Niet veel bedrijven kunnen het leveren: massief foutvrij eiken doorgaande lamel op maat, tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt..
Door onze langdurige samenwerking met voordelige maar vakkundige leveranciers in Oost-Europa, kunnen wij ons foutvrij eiken tegen zeer scherpe tarieven aanbieden.  

Ons foutvrij eiken doorgaande lamel wordt samengesteld uit prachtig Slavonisch eikenhout, en is speciaal op kleur en structuur geselecteerd.
Slavonisch eiken is een zeer harde houtsoort, die door zijn sterkte heel goed bestand is tegen kromtrekken en torderen.

Wij leveren uitsluitend de beste houtkwaliteiten en streven naar duurzaamheid. Onze houtproducten zijn daarom ook nog eens allemaal FSC gekeurd.

Via onze online webshop kunt u foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken bestellen. Op aanvraag leveren wij ook andere houtsoorten. Kijk hiervoor even op onze website of neem contact met ons op per mail of telefoon.

Eikenhout is leverbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas tot en met 40 mm. dikte massief. U kunt bij ons kiezen uit een aantal standaarddiktes, maar wij leveren op aanvraag ook panelen en (tafel)bladen in tussenliggende diktes.

Naast hout in doorgaande lamellen en in vingerlas, kunt u bij ons ook terecht voor fraaie kopshout panelen.

 

 

 

foutvrij eiken doorgaande lamel

Fout vrij eiken (doorgaande lamel)

 

Uw hout op maat gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig, en in elke gewenste afmeting en vorm

Wij zijn eigenwijs en doen het anders: wij maken onze panelen op maat. De meeste andere aanbieders verzagen alleen panelen. Deze verzaagde panelen zullen er uiteraard nooit hetzelfde uitzien als een op maat gemaakt paneel. Verzaagde panelen zullen namelijk nooit een evenwichtige verdeling van de doorgaande lamellen (meer) hebben, omdat ze klakkeloos op een willekeurige plek zijn doorgezaagd.

Bij het op maat maken van onze panelen, tafelbladen en keukenbladen is deze evenwichtige verdeling nou juist een punt waar wij veel aandacht aan schenken.

 

Bent u geïnteresseerd in ons foutvrij eiken doorgaande lamel ?