foutvrij eiken blad

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een schitterend foutvrij eiken blad bestelt u natuurlijk bij QATRINA

Wij leveren het: een foutvrij eiken blad. Exact op maat tot op de millimeter nauwkeurig, en in praktisch elke door u gewenste afmeting en vorm.

Ga voor echt iets moois: een foutvrij eiken blad !

Onze massief eiken bladen worden gemaakt van Slavonisch eiken. Een heel harde eikensoort, goed bestand tegen kromtrekken. Het foutvrij eiken wordt door onze vaste leveranciers op structuur en kleur geselecteerd. U krijgt zo gegarandeerd de beste kwaliteit.

Lage prijzen, uitsluitend het allermooiste hout, een milieuvriendelijke productie en FSC gekeurd. Wij heten u van harte welkom bij QATRINA !

Bestel voordelig zelf online ons Slavonisch eiken in onze webwinkel. Wij leveren eikenhout in foutvrij, licht rustiek en rustiek uitvoering. Maar ook voor veel andere houtsoorten kunt u bij ons op aanvraag terecht. Kijk hiervoor even op onze website. Wij hebben daar de verschillende mogelijkheden op een rijtje gezet. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

U kunt de houten bladen bij ons in doorgaande lamel en in vingerlas tot en met een dikte van 40 mm. massief bestellen. Verschillende diktes zijn leverbaar. Tussenliggende diktes leveren wij op aanvraag. Naast onze massief houten werkbladen in doorgaande lamel en in vingerlas, leveren wij ook werkbladen van kopshout. Standaard te bestellen in 60 mm. dik, maar op aanvraag ook veel dikker: tot zelfs 120 mm. dik.

 

 

 

foutvrij eiken blad

Foutvrij eiken

 

Bij ons geen verzaagde standaard panelen: wij maken onze bladen gewoon op maat ! 

QATRINA maakt houten bladen op maat. U kunt kiezen uit een onbehandeld blad, of een kant en klaar blad.

Een onbehandeld blad is geschuurd met korrel 80, en de randen zijn nog scherp. U dient dit blad zelf nog verder af te werken. U kunt ook kiezen voor een kant en klaar blad. Het blad krijgt dan nog een extra (fijn) schuurbeurt met korrel 120 en de scherpe randen worden weg geschuurd. U dient dan op onze website de extra optie “extra schuurbeurt + vellingrand R2′ aan te vinken.

 

Bent u geïnteresseerd in een foutvrij eiken blad ?