extra lange tafel

design onderstel

Een mooie extra lange tafel bestelt u eenvoudig bij QATRINA

De vraag naar een extra lange tafel is de laatste jaren behoorlijk gegroeid. Niet zo vreemd, als u zich bedenkt dat een grote woonkeuken enorm in trek is tegenwoordig. 

Bij ons bestelt u onder andere tafelbladen van het mooie Slavonisch eiken. Deze zijn uiteraard allemaal FSC-gekeurd.

Wij leveren naast eikenhout in meerdere uitvoeringen, ook nog veel andere houtsoorten: klik hier voor een overzicht, of neem direct even contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon of mail.

Onze tafelbladen zijn verkrijgbaar in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het schitterende kopshout. Praktisch elke gewenste afmeting en vorm is bij ons mogelijk: rond, vierkant, rechthoekig, ovaal en ellips. Ook voor fantasie vormen bent u bij QATRINA helemaal aan het juiste adres: wij gaan de uitdaging graag aan.

 

 

 

extra lange tafel

Extra lange tafel 

 

Op maat tot op de millimeter nauwkeurig

Via onze website kunt u door middel van ons speciaal ontwikkelde bestelsysteem heel snel en eenvoudig zelf de gewenste afmeting, dikte en eventuele extra bewerkingen aangeven. De afmetingen kunt u tot op de millimeter invoeren.
Vervolgens berekent ons systeem de prijs voor het tafelblad voor u uit. Zo simpel kan het zijn !.

Een uniek tafelblad, helemaal op maat voor u gemaakt door QATRINA

Een fraaie massief houten tafel eiken helemaal passend bij uw wensen en in uw interieur: dat alles begint natuurlijk met de keuze van het tafelblad.

Bij QATRINA krijgt u excellente houtkwaliteit, maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig, en dat alles ook nog eens in (bijna) elke gewenste afmeting en vorm !

Naast massief houten tafelbladen op maat, kunt u bij ons ook nog stalen en houten tafel onderstellen bestellen. Zo kunt u, mocht u dat willen, uw nieuwe tafel helemaal zelf bij ons samenstellen.
Neemt u gerust eens een kijkje op onze website:
Klik hier voor onze stalen onderstellen, of hier voor onze houten onderstellen.

Naast massief eiken tafelbladen leveren wij buiten de website om, ook tafelbladen in veel andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten). Dus wilt u wel eens wat anders dan eiken, neem dan even contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

 

Bent u geïnteresseerd in een extra lange tafel ?