extra grote tafel

extra grote tafel

Een extra grote tafel helemaal op maat voor u gemaakt ? Bij QATRINA gewoon online te bestellen !

Een fraaie extra grote tafel bestelt u heel gemakkelijk online bij QATRINA. U kunt bij ons kiezen uit een tafelblad in doorgaande lamellen tot maximaal 3,5 meter lang, of een vingerlastafelblad in een nog langere lengte !
De meeste tafelbladen worden bij ons in eiken besteld. Wij maken deze van Slavonisch eiken: een uitsluitend door professionals gebruikte mooie, harde eikensoort. Op aanvraag kunnen wij eventueel ook tafelbladen in andere houtsoorten leveren. Een overzicht van de mogelijkheden treft u op de website: klik hier. Onze andere houtsoorten zijn niet het hele jaar door leverbaar, dus neem even contact met ons op voor de laatste ontwikkelingen.

Net als onze producenten streven ook wij naar een milieuvriendelijk productieproces: wij werken daarom alleen met FSC-gekeurd hout: dit hout mag uitsluitend onder streng staatstoezicht gekapt worden.

Ons Slavonisch eiken is verkrijgbaar in doorgaande lamellen, in vingerlas en in prachtig kopshout. Wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken.

Vrijwel elke gewenste vorm en afmeting is mogelijk: het maakt niet uit of het vierkant, rechthoekig, rond, (Deens) ovaal of ellips moet zijn. Neem voor heel specifieke vormen even contact met ons op, want deze leveren wij op aanvraag.

 

 

 

extra grote tafel

Extra grote tafel (foutvrij Slavonisch eiken doorgaande lamel met afgeronde hoeken)

 

Voor maatwerk moet u bij QATRINA zijn !

Bestel heel eenvoudig uw gewenste tafelblad online: u voert gewoon de door u gewenste houtkwaliteit, de afmetingen, de dikte en de (eventuele) gewenste extra bewerkingen in op onze website. De maten van het blad zijn tot achter de komma in te voeren. De prijs verschijnt vervolgens razendsnel in beeld en betalen kan veilig via iDEAL resp. BANCONTACT.

Een bijpassend tafelonderstel van QATRINA

Uw nieuwe tafel, passend bij uw wensen en uw interieur begint met de keuze van het tafelblad. Bij QATRINA vindt u alleen de beste kwaliteit, op maat gemaakt tot op de mm. nauwkeurig, in praktisch elke denkbare vorm en afmeting ! Bij QATRINA kan (bijna) alles !

Zonder (bijpassend) tafelonderstel heeft u natuurlijk nog geen complete tafel. Bij ons kunt u daarom ook stalen en houten tafelonderstellen bestellen. Neem gerust even een kijkje in onze webwinkel: klik hier voor onze stalen tafelonderstellen, of hier voor een houten uitvoering. Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft. Wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een extra grote tafel ?