extra grote tafel op maat

extra grote tafel op maat

Geïnteresseerd in een extra grote tafel op maat ? Dan zit u goed bij QATRINA !

Bent u geïnteresseerd in een extra grote tafel op maat ? Bij QATRINA bestelt u heel eenvoudig en voordelig online ! Wij leveren massief eiken tafelbladen opgebouwd uit doorgaande lamellen tot een lengte van maximaal 3,5 meter, maar in vingerlasuitvoering is (veel) langer ook mogelijk !

Eiken tafelbladen leveren wij verreweg het meest: wij maken deze van het prachtige Slavonisch eikenhout. Deze eikensoort wordt vrijwel alleen door echte professionele houtbewerkers gebruikt, is schitterend mooi licht van kleur en keihard.
Tafelbladen gemaakt van een andere houtsoort dan eiken zijn bij ons mogelijk op aanvraag. Een overzicht treft u hier. Andere houtsoorten zijn niet altijd voorradig, dus neem even contact met ons op voor de actuele status.

Een duurzaam productieproces en een milieuvriendelijk eindproduct vinden wij belangrijk. Het door ons gebruikte hout is daarom altijd FSC-gekeurd: een garantie voor een absoluut verantwoorde houtkap.

Slavonisch eikenhout leveren wij in doorgaande lamellen en opgebouwd in vingerlas in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Daarnaast zijn ook zeer exclusieve kopshout tafelbladen mogelijk.

Het maakt ons niet uit of het een vierkant, rechthoekig, rond, (Deens) ovaal of ellipsvormig tafelblad moet worden: het kan allemaal. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

 

extra grote tafel op maat

Extra grote tafel op maat (foutvrij eiken doorgaande lamellen)

 

Gemakkelijk online bestellen 

Uw nieuwe tafelblad bestelt u gemakkelijk online: kies de gewenste houtkwaliteit, afmetingen, dikte en de (eventuele) extra bewerkingen. De afmetingen kunt u invoeren tot achter de komma en de prijs voor het tafelblad verschijnt razendsnel in beeld. Plaats het product in de winkelmand en reken af met iDEAL of BANCONTACT. Zo simpel werkt het.

Ook verkrijgbaar bij QATRINA: stalen en houten onderstellen

Een mooie nieuwe tafel die helemaal past bij uw wensen en uw interieur begint uiteraard met de keuze van het tafelblad. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig, in de vorm en afmeting die u zoekt !

Uw tafel is natuurlijk nog niet compleet zonder een bijpassend onderstel. Daarom leveren wij naast tafelbladen op maat ook stalen en houten onderstellen. Dus neem meteen even een kijkje op onze website: klik hier voor de categorie stalen tafelonderstellen en hier voor de beschikbare houten onderstellen. Heeft u hulp nodig ? Neem dan contact met ons: Team QATRINA staat voor u klaar.

 

Bent u geïnteresseerd in een extra grote tafel op maat ?