essen werkblad

essen werkblad op maat

Op zoek naar een essen werkblad ? QATRINA maakt het voor u op maat !

Wij maken voor u een essen werkblad op maat. Extra bewerkingen, zoals de sparingen voor de spoelbak(ken), kraan en kooktoestel, zijn voor ons geen probleem: indien u dit wenst, maken wij deze er al meteen voor u in.

Bij QATRINA kunt u heel gemakkelijk een essen werkblad, helemaal op maat voor u gemaakt bestellen, in de afmeting en vorm die u voor ogen hebt. Een werkblad met een afwijkende, weinig voorkomende vorm, is bij ons trouwens ook gewoon mogelijk.

U vindt bij ons niet alleen werkbladen van essenhout, maar ook werkbladen in andere houtsoorten: klik hier voor onze overige houtsoorten. Wij leveren de werkbladen in doorgaande lamel, in vingerlas en in het zeer exclusieve kopshout.

Onze essen werkbladen worden stuk voor stuk uit hoogwaardig hout vervaardigd, en zijn allemaal FSC gekeurd.

Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie of advies. Wij staan voor u klaar.

 

 

 

essen werkblad

Essen werkblad

 

Massieve werkbladen in meerdere houtsoorten verkrijgbaar

Het overgrote deel van onze massieve werkbladen wordt bij ons besteld in eiken en in Amerikaans noten. Essenhout is (nog) niet heel veel gevraagd, maar is duidelijk met een inhaalslag bezig.

Bij nader inzien toch liever een werkblad gemaakt in een andere houtsoort dan essen ? Geen probleem: klik dan even hier voor een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten.
Behoefte aan persoonlijk contact, of advies ? Neem dan contact met ons op: u kunt ons bereiken per mail of telefoon.

Eikenhout en Amerikaans notenhout is in de doorgaande lamel variant normaal gesproken verkrijgbaar tot een lengte van maximaal vier meter.
Voor een werkblad langer dan vier meter,  zijn we dus genoodzaakt een andere variant te kiezen: een uitvoering in vingerlas of een uitvoering in kopshout.

Vingerlas werkbladen bestaan uit korte stukjes hout die d.m.v. een las, de zogenaamde vingerlas, met elkaar worden verlijmd tot het uiteindelijke blad.
Kops werkbladen worden samengesteld uit massief houten blokjes van circa 43×43 mm.die met de hand aan elkaar worden verlijmd.

Kopshout en vingerlas werkbladen zijn bij ons te bestellen tot wel zeven (!) meter lengte. Langer kan op zich wel, maar is met het oog op het transport, nauwelijks nog te hanteren.

 

Bent u geïnteresseerd in een essen werkblad ?