ellipsvormig tafelblad op maat

ellipsvormig tafelblad op maat

Een stijlvol ellipsvormig tafelblad op maat van QATRINA

De vraag naar een ellipsvormig tafelblad op maat is de laatste tijd enorm toegenomen.

Wij leveren tafelbladen op maat van het zeer duurzame Slavonisch eikenhout. Het door ons geleverde hout is uiteraard FSC-gekeurd. Echte vakmensen maken nog op een traditionele, ambachtelijke wijze een ellipsvormig tafelblad op maat.

Uw eiken tafelblad wordt, na bestelling, altijd speciaal op de door u ingevoerde afmetingen voor u gemaakt.

Allereerst wordt het eikenhout geselecteerd op kleur en kwaliteit, vervolgens op de gewenste afmetingen gezaagd en geschaafd. Daarna wordt het verlijmd tot het uiteindelijke tafelblad.
Na verlijming laten wij uw eiken tafelblad nog minimaal een week tot rust komen. Na droging wordt het speciaal voor u gemaakte tafelblad uitvoerig gecontroleerd en zo nodig nog verder afgewerkt.

Als laatste wordt het tafelblad opgeschuurd met een fijne korrel (korrel 100). Hiermee is het klaar om eventueel behandeld te worden met bijvoorbeeld een houtolie.

 

 

 

ellipsvormige tafel op maat

ellipsvormig tafelblad op maat

 

Hoe breed zijn de stroken die in het massieve tafelblad worden verwerkt ?

Wij leveren onze eiken houten tafelbladen met stroken variërend tussen de 4 en 12 cm. breed. Allemaal evenwichtig over het blad verdeeld. De eiken tafelbladen op maat zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen:

  1. In doorgaande lamel. De stroken (lamellen) zijn ononderbroken, dus zo lang als de tafel lang is. (zie onderstaande afbeelding)
  2. In vingerlas. De stroken (lamellen) uit kortere stukjes hout, aan elkaar gelijmd d.m.v. een zogenaamde vingerlas. (zie onderstaande afbeelding)

 

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                       Licht rustiek eiken vingerlas

Het massief ellipsvormig tafelblad op maat is verkrijgbaar in diverse diktes, variërend van 2 cm. dik tot 4 cm. dik. Dikker is mogelijk, want wij kunnen het blad eventueel ook voor u opdikken.

 

Een licht rustiek blad op maat, tot op de millimeter nauwkeurig

Via het speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem op onze website kunt u zelf de gewenste afmetingen invoeren. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig !.
Vervolgens selecteert u de dikte en maakt een keuze uit de verschillende extra opties.
Het systeem berekent aan de hand van de prijs per vierkante meter direct de prijs voor het tafelblad op maat voor u uit. Zo ziet u meteen wat uw bestelling kost.
Simpeler kunnen we het voor u niet maken, dus kijk gerust eens op onze website voor de mogelijkheden !

 

QATRINA, voor een uniek tafelblad, op maat gemaakt

Bij QATRINA bent u aan het juiste adres: hoogwaardige houtkwaliteit, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig in elke gewenste vorm ! Met liefde gezaagd, geschaafd, verlijmd en afgewerkt. En ook nog voor een scherpe prijs en (deugdelijk verpakt) bij u thuis bezorgd. Bezorgen doen wij tegen kostprijs, omdat wij service belangrijk vinden.

Wij bieden op onze website tevens een breed scala aan houten en stalen onderstellen aan. Zo kunt u, indien gewenst, uw eiken houten tafel bij ons helemaal naar eigen inzicht samenstellen. Naast eiken tafelbladen leveren wij op aanvraag ook bladen in andere houtsoorten. Neem gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

QATRINA, omdat wij service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

 

Bent u geïnteresseerd in een ellipsvormig tafelblad op maat ?