eikenhouten werkblad

eikenhouten werkblad

Een eikenhouten werkblad, helemaal op maat voor u gemaakt ? bestel het voordelig online bij QATRINA !

Uw (nieuwe) keuken is toe aan een fraai massief eikenhouten werkblad ? Dan bent bij QATRINA aan het juiste adres: wij maken werkbladen exact voor u op maat in elke denkbare vorm en afmeting ! Ga voor voordelige kwaliteit en ga voor een eikenhouten werkblad van QATRINA ! Bestellen is een fluitje van een cent, want u bestelt uw werkblad gewoon online vanuit uw luie stoel !

Het wat gelige Europees eiken wordt verreweg het meest aangeboden, maar wij gebruiken het keiharde, mooie Slavonisch eiken voor onze wekbladen. Wij vinden een milieuvriendelijke productie belangrijk: onze werkbladen zijn daarom ook nog eens FSC gecertificeerd.

Bij ons kunt u eiken werkbladen bestellen in foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Werkbladen gemaakt van een andere houtsoort dan eiken op aanvraag. Voor een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten verwijzen wij u graag naar onze website.
Wij leveren onze werkbladen in vingerlas en in doorgaande lamellen met een dikte van 20, 25, 30 en 40 millimeter. Neem contact met ons op voor een andere dikte. Kijk ook eens bij ons ‘kopshout‘. Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA.

Voor klanten met (heel veel) haast hebben wij een grote hoeveelheid panelen in meerdere afmetingen en diktes op voorraad in ons magazijn. Klik hier voor onze voorraadpanelen of neem contact met ons op voor de actuele voorraad.

QATRINA, ook voor fineer werkbladen op maat voor u gemaakt

Massief hout is het nieuwe goud: de prijzen zijn de laatste tijd behoorlijk gestegen. Wij leveren daarom sinds kort ook werkbladen gemaakt van eikenfineer: een goedkoper alternatief voor massief hout en vandaag de dag vrijwel niet meer van massief te onderscheiden. Fineer leveren wij in foutvrij en rustiek eiken. Klik hier voor onze categorie ‘eikenfineer’.

 

 

 

eikenhouten werkblad

Eikenhouten werkblad (kops Slavonisch eiken in Rubio Monocoat houtolie, transparant)

 

Een prachtig eikenhouten werkblad op maat voor een betaalbare prijs ? Welkom bij QATRINA !

Voor u op maat gemaakt in de afmetingen die wenst en tegen kostprijs bij u afgeleverd: allemaal heel gewoon bij QATRINA ! Bestel dus vandaag nog een prachtig vierkant of rechthoekig werkblad in foutvrij, licht rustiek of rustiek Slavonisch eiken opgebouwd uit doorgaande lamellen, vingerlas of in kopshout uitvoering. Kops werkbladen zijn te bestellen in 6 centimeter dik eiken. Wilt u een afwijkende vorm of een heel groot werkblad bestellen ? Neem dan contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten werkblad ?