eikenhouten vensterbanken

eikenhouten vensterbanken

Prachtige massief eiken vensterbanken bestelt u eenvoudig op maat bij QATRINA ! 

De prijs voor massief eikenhouten vensterbanken is de laatste tijd behoorlijk gestegen, maar wij kunnen ze gelukkig nog steeds voor scherpe prijzen leveren. Al geruime tijd werken wij samen met onze vaste, voordelige leveranciers in onder meer Oost Europa. Massief eikenhouten vensterbanken bestelt u bij ons gewoon eenvoudig en voordelig online. Veel gemakkelijker kunnen wij het u niet maken: het geavanceerde bestelsysteem op onze website berekent razendsnel de prijs voor u uit. Zo simpel is het ! Neem gerust eens een kijkje op onze website, want u zult verrast zijn door de vele mogelijkheden.

Wij streven naar een duurzame samenleving: onze producten worden daarom gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd, en zijn bovendien allemaal FSC gekeurd.

Zo goed als elke gewenste afmeting is bij ons mogelijk. Via onze website leveren wij massief houten vensterbanken gemaakt van prachtig Slavonisch eiken. U kunt hierbij kiezen uit foutvrij/noestvrijlicht rustiek en rustiek eiken vensterbankenMassief houten vensterbanken in andere houtsoorten zijn op aanvraag mogelijk. Klikt u hier voor ons overzicht. Hulp nodig, of gewoon een vraag ? neem dan even contact met ons op, dan spreken wij de mogelijkheden graag even met u door.
Houten vensterbanken leveren wij in vingerlas, en in doorgaande lamel. Online leverbaar in 20 mm, 25 mm, 30 mm. of 40 mm. dik, maar andere diktes zijn ook mogelijk op aanvraag.

 

 

 

eikenhouten vensterbanken

Eikenhouten vensterbanken (foutvrij eiken doorgaande lamel)

Prachtige eikenhouten vensterbanken, op maat voor u gemaakt !

Op maat maken is onze specialiteit: vensterbanken in standaardmaten kennen wij niet. Wij leveren online eiken vensterbanken In doorgaande lamel en in vingerlas met een maximale lengte van drie meter.
Langere, of vensterbanken in andere houtsoorten zijn bij ons verkrijgbaar op aanvraag. Belt of mailt u ons hiervoor even.

Fraaie vol massief eiken vensterbanken tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt in drie kwaliteiten: in foutvrij, licht rustiek, en in rustiek eiken. Maar ook vensterbanken in een andere houtsoort dan eiken zijn geen probleem. Neem hiervoor gerust even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten vensterbanken ?