eikenhouten tafelblad rond

eikenhouten tafelblad rond

QATRINA maakt het exact op maat: een schitterend eikenhouten tafelblad rond !

Exact op maat voor u gemaakt: een eikenhouten tafelblad rond bestelt u gewoon online bij QATRINA ! Elke gewenste diameter is mogelijk !
De meubelboulevard kunt u links laten liggen, want bij QATRINA bestelt u heerlijk relaxt vanaf de bank thuis !

Iedere vorm is mogelijk: onze producenten werken met computergestuurde apparatuur. Scherp geprijsd en de beste kwaliteit: een eikenhouten tafelblad rond bestelt u natuurlijk bij QATRINA  !

Eiken tafelbladen worden doorgaans gemaakt van het wat gelige Europees eiken. Onze tafelbladen worden allemaal gemaakt van het mooie lichte Slavonisch eiken: een keiharde eikensoort. Het hout voor de tafelbladen is allemaal FSC gekeurd en daarmee gegarandeerd duurzaam geproduceerd. Eiken bladen zijn mogelijk in drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken in vingerlas en in doorgaande lamellen. De keuze is aan u. Op aanvraag is evt. ook een tafelblad in een andere houtsoort dan eiken mogelijk. Voor de diverse mogelijkheden verwijzen wij u graag naar onze website: klik hier.

Vrijwel geen andere aanbieder kan het leveren, QATRINA levert het op maat: een exclusief tafelblad gemaakt van kopshout. Bij ons verkrijgbaar in 60 mm. dik massief eikenhout. Bezoek onze website en laat u verrassen: klik hier.

Voor de handige klussers onder ons hebben wij ook nog veel panelen op voorraad die wij razendsnel bij u kunnen afleveren. U dient ze dan wel zelf op maat te zagen. Klik hier voor onze ‘voorraadpanelen’.

 

 

eikenhouten tafelblad rond

 

Scherp geprijsde kwaliteit

Scherp geprijsde kwaliteit, op maat voor u gemaakt en door onze professionele bezorgdienst bij u thuis afgeleverd. Bij QATRINA heel gewoon..
Via onze online webwinkel kunt u heel gemakkelijk een rechthoekig, vierkant, ovaal of rond tafelblad bestellen in doorgaande lamellen of in vingerlas. U kiest uit foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken kwaliteit.

Tafelbladen gemaakt van kopshout zijn mogelijk in 6 cm. dik eiken. Heeft u speciale wensen die niet via de website besteld kunnen worden ? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Een tafelblad van massief eikenhout is niet goedkoop: u kunt daarom ook tafelbladen in dik eiken fineer bij ons bestellen. Een voordelig en zeker volwaardig alternatief voor een (veel) duurder massief houten tafelblad.
Wij leveren fineer tafelbladen op maat in foutvrij en in rustiek eiken kwaliteit. Klik hier voor meer informatie.

 

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten tafelblad rond ?