eikenhouten tafelblad rechthoekig

eikenhouten tafelblad rechthoekig

Een eikenhouten tafelblad rechthoekig ? Bestel op maat gemaakt !

Een fraai eikenhouten tafelblad rechthoekig ? Welkom bij QATRINA ! Bestel uw houten tafelblad op maat gemaakt in de afmetingen die u wenst ! Alles tot op de millimeter nauwkeurig !
Bestellen is heel eenvoudig: dat kan online vanuit uw luie stoel thuis ! De vorm bepaalt u helemaal zelf: wij werken met de allernieuwste cnc houtbewerkingsmachines waarmee elke denkbare vorm gemaakt kan worden. Een prachtig massief eikenhouten tafelblad rechthoekig bestelt u voor een aantrekkelijke prijs bij QATRINA !

Wij maken onze eiken tafelbladen van het schitterende Slavonisch eiken: een veel mooiere houtsoort dan het gebruikelijke Europees eiken. Vanzelfsprekend worden de tafelbladen duurzaam geproduceerd: het door ons gebruikte hout is dan ook altijd FSC gekeurd. Een garantie voor een milieuvriendelijk en verantwoord bosbeheer.

Slavonisch eiken is verkrijgbaar in drie kwaliteiten: wij leveren bladen in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Voor een tafelblad in een andere houtsoort verzoeken wij u even contact met ons op te nemen. Op de website treft u een overzicht van de mogelijkheden. Wij leveren tafelbladen zowel in vingerlas als in doorgaande lamellen.

Wilt u iets echt unieks ? Dat kan, want u kunt bij ons ook tafelbladen gemaakt van kopshout bestellen. Een kopshout tafelblad is verkrijgbaar in 6 cm. dik massief eiken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden ? klik hier.

Bent u een handige klusser die zelf wel op maat kan zagen ? Dan zijn onze panelen uit voorraad wellicht iets voor u. Voorraadpanelen heeft u normaal gesproken al binnen een (werk)week in huis ! Geïnteresseerd ? klik hier.

 

 

eikenhouten tafelblad rechthoekig

Kopshout eiken

 

Pure kwaliteit bij QATRINA !

Duurzaam geproduceerd, de allerbeste kwaliteit en voordelig bij u thuis afgeleverd. Een schitterend vierkant, rechthoekig, ovaal of rond eiken tafelblad bestelt u super eenvoudig online in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken, in doorgaande lamellen of in vingerlas.
Kopshout is te bestellen in 6 cm. dik Slavonisch eiken.

Een extra groot houten tafelblad of een tafelblad in een zelf bedachte vorm is op aanvraag mogelijk: neem hiervoor even contact met ons op.

Omdat massief hout erg kostbaar is, leveren wij ook dik eikenfineer: In het verleden werd een fineer tafelblad vaak als een inferieur product gezien. Tegenwoordig is het vrijwel niet meer van massief te onderscheiden. Daarmee is een fineer tafelblad zeker een volwaardig en beduidend minder kostbaar alternatief. Wij leveren fineer in foutvrij en rustiek eiken. Klik hier voor meer informatie.

 

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten tafelblad rechthoekig ?