eikenhouten tafel

eikenhouten tafel

Bestel vandaag nog een massief eikenhouten tafel op maat bij QATRINA !

Een mooie massief eikenhouten tafel bestelt u voordelig online bij QATRINA. Dagenlang zoeken naar het gewenste model in de juiste afmetingen is verleden tijd, want wij maken de tafel gewoon zoals u hem hebben wilt ! Bij ons besteld u heel gemakkelijk een tafelblad opgebouwd uit doorgaande lamellen tot een maximale lengte van 3,5 meter en in vingerlas is (veel) langer ook mogelijk: wij kunnen met gemak tot 5 meter lang leveren.

Eiken wordt het meest bij ons besteld door onze klanten. Onze collega’s gebruiken hiervoor doorgaans Europees eiken, maar wij maken onze eiken tafels van het veel mooiere en keiharde Slavonisch eikenhout. Naast eiken tafelbladen leveren wij op aanvraag ook tafelbladen in andere houtsoorten. Een overzicht vindt u hier. Onze tafelbladen zijn stuk voor stuk FSC-gecertificeerd: een garantie voor duurzaam gekweekt en geproduceerd hout.

Bij QATRINA besteld u tafelbladen opgebouwd uit doorgaande houten lamellen, tafelbladen in een vingerlas uitvoering of exclusieve tafelbladen gemaakt van nagenoeg onverslijtbaar kopshout. Tafelbladen in vingerlas en doorgaande lamellen zijn mogelijk in foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken kwaliteit. Iedere door u gewenste afmetingen en vorm is mogelijk: het maakt voor ons niet uit of het nou een vierkant, een rechthoekig, een rond, een ovaal of een tonvormig tafelblad moet zijn. Bel of mail ons even: wij helpen u graag.

 

 

 

eikenhouten tafel

eikenhouten tafel (foutvrij eiken doorgaande lamellen in Rubio Monocoat houtolie transparant)

 

Thuis vanaf de bank een mooi tafelblad bestellen !

Eerst kiest u de gewenste eiken kwaliteit, voer daarna de gewenste afmetingen in, maak uw keuze uit de beschikbare diktes en kies evt. nog voor een extra optie. Nadat u de bestelling heeft gecontroleerd plaatst u deze in de winkelwagen en rekent in een beveiligde omgeving af.

Bij QATRINA stelt u desgewenst uw eigen tafel samen ! 

Natuurlijk is de keuze voor het tafelblad erg belangrijk, maar een tafelblad zonder onderstel is nog geen tafel. Bij ons vindt u daarom naast houten tafelbladen op maat ook nog een groot aantal mooie stalen en houten tafelonderstellen. Zo kunt u dus eenvoudig thuis vanuit uw luie stoel uw tafel samenstellen !

Een overzicht van onze stalen en houten tafelonderstellen treft u op de website: klik hier voor onze stalen onderstellen of hier voor de houten onderstellen. Hulp nodig ? Neem dan contact met ons op: Team QATRINA helpt u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten tafel ?