eikenhouten tafel tonvormig

eikenhouten tafel tonvormig

Zoekt u een eikenhouten tafel tonvormig ? Wij maken ze op maat in de afmetingen die u wenst !

Exact op maat in de door u gewenste afmetingen: een schitterende eikenhouten tafel tonvormig. Wij maken ze op maat in twee uitvoeringen: in doorgaande lamellen tot max. 3,5 meter lang en in vingerlasuitvoering kunnen wij ze nog veel langer voor u maken: 5 meter is sowieso geen probleem en langer is eventueel ook mogelijk. Bestel dus vandaag nog uw droomtafel bij QATRINA ! U hoeft er tegenwoordig de deur niet eens meer voor uit want bestellen kan gewoon online !

Wij maken onze eiken tafelbladen van het uitsluitend door professionals gebruikte Slavonisch eikenhout: een schitterende lichte eikensoort. Slavonisch eiken groeit voornamelijk in Oost Europa: door de strenge winters daar groeien de bomen erg langzaam, waardoor een keiharde houtsoort ontstaat.

Tafelbladen in een andere houtsoort dan Slavonisch eiken zijn eventueel op aanvraag mogelijk. Klik hier voor het overzicht op onze website of neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid. Het hout wordt door onze producenten op structuur en kleur geselecteerd en is vanzelfsprekend FSC-gecertificeerd.

Naast tafelbladen in doorgaande lamellen en in vingerlasuitvoering kunt u bij ons ook terecht voor een exclusief tafelblad gemaakt van kopshout.
Eiken in doorgaande lamellen en vingerlasuitvoering is verkrijgbaar in een foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Neem voor hele speciale vormen even contact met ons op.

 

 

 

eikenhouten tafel tonvormig

eikenhouten tafel tonvormig (licht rustiek Slavonisch eiken doorgaande lamel, onbehandeld)

 

Gemak dient de mens: gewoon zelf vanuit uw luie stoel een prachtige tafel bestellen !

Het begint allemaal met de keuze voor het tafelblad. Bestellen bij QATRINA is heel eenvoudig: selecteer de houtkwaliteit en voer zelf de gewenste afmetingen in, maak uw keuze uit de leverbare diktes en vink – indien gewenst – nog een extra bewerking aan. Uw bestelling plaatst u vervolgens in de winkelmand en u rekent af met iDEAL of BANCONTACT vanuit België.

Voor een complete tafel is alleen een tafelblad natuurlijk niet voldoende: u heeft nog een bijpassend tafelonderstel of tafelpoten nodig. Om uw tafel verder samen te kunnen stellen leveren wij daarom ook een grote hoeveelheid houten en stalen onderstellen. U vindt ze allemaal op onze website: klik hier voor onze houten tafelonderstellen of hier voor de stalen onderstellen.

Komt u er alleen niet uit of heeft u een vraag ? Neem dan even contact met ons op: wij staan voor u klaar.

 

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten tafel tonvormig ?