eikenhouten tafel ovaal

eikenhouten tafel ovaal

Bestel uw eikenhouten tafel ovaal gewoon online bij QATRINA ! ? Wij maken hem op maat voor u !

Heel eenvoudig online op maat te bestellen: een massief eikenhouten tafel ovaal. De meubelboulevard kunt u vergeten: dagenlang zoeken naar de gewenste vorm in de juiste afmetingen is helemaal niet meer nodig, want wij maken hem gewoon exact op maat voor u. QATRINA levert tafelbladen in doorgaande lamellen tot en met een maximale lengte van 3,5 meter. In vingerlas echter kunnen wij nog veel langer leveren. Dus bent u op zoek naar een extra lange tafel ? Neem dan gelijk contact met ons op.

Vrijwel alle in Nederland en België geleverde eiken tafelbladen zijn gemaakt van Europees eiken. QATRINA levert ze echter gemaakt van het veel mooiere Slavonisch eiken: een keiharde, lichte eikensoort. Ook tafelbladen in een andere houtsoort zijn mogelijk, maar uitsluitend op aanvraag. Kijk op de website voor de mogelijkheden of neem even contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid. Door ons geleverde tafelbladen zijn allemaal FSC-gecertificeerd: een internationaal keurmerk voor een verantwoord bosbeheer en een gegarandeerd duurzaam productieproces.

Bij ons kunt een tafelblad in doorgaande lamellen, in vingerlasuitvoering of gemaakt van kopshout bestellen. Doorgaande lamellen en vingerlastafelbladen kunnen wij aanbieden in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Elke vorm is mogelijk: rechthoekig, vierkant, tonvormig, rond, ellips of ovaal, exact op maat voor u gemaakt in de afmetingen die u wenst.

 

 

 

eikenhouten tafel ovaal

eikenhouten tafel ovaal (kops Slavonisch eiken in Rubio Monocoat houtolie transparant)

 

Zelf thuis uw droomtafel samenstellen ? Het kan bij QATRINA !

Het kan tegenwoordig gewoon online: bestel gemakkelijk een tafelblad op maat bij QATRINA ! Kies de houtkwaliteit en geef de gewenste afmetingen in, selecteer een dikte en kruis indien gewenst een extra optie aan. De prijs verschijnt razendsnel in beeld, plaats de bestelling in de winkelwagen en u kunt afrekenen.

Een mooi massief eiken tafelblad + een stalen of houten onderstel = de droomtafel die u zoekt ! QATRINA levert massief houten tafelbladen, maar zonder een fraai bijpassend onderstel is het nog geen tafel. Op onze website treft u daarom ook de categorieën stalen en houten onderstellen, zodat u heel gemakkelijk zelf uw eigen tafel kunt samenstellen ! Ga dus snel naar de website: klik hier voor onze fraaie stalen onderstellen of hier voor een houten tafelonderstel. Team QATRINA staat voor u klaar, dus heeft u een vraag: bel of mail ons dan even.

 

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten tafel ovaal ?