eikenhouten tafel op maat

eikenhouten tafel op maat

Online een massief eikenhouten tafel op maat bestellen kan voordelig bij QATRINA !

Uw nieuwe massief eikenhouten tafel op maat bestelt u kinderlijk eenvoudig online bij QATRINA.
Meubelboulevards zijn niet meer van deze tijd: wij maken uw tafel gewoon op maat zoals u hem graag wilt hebben ! Wij leveren massief eiken tafelbladen opgebouwd uit doorgaande lamellen tot maximaal 3,5 meter lang, maar tafelbladen in een vingerlasuitvoering zijn met gemak mogelijk tot 5 meter lang !

Een uitvoering in eiken is absoluut favoriet bij de meeste mensen: ca. 95% van onze tafelbladen wordt besteld in eiken. De meeste andere leveranciers maken gebruik van Europees eiken, maar wij leveren onze eiken tafelbladen in Slavonisch eiken: een erg mooie lichte eikensoort die veel in Oost Europa voorkomt.

Op aanvraag is bij ons evt. ook een tafelblad gemaakt van een andere houtsoort mogelijk: klik hier. Onze tafelbladen zijn allemaal FSC-gecertificeerd: een keurmerk voor milieuvriendelijk geproduceerd kwaliteitshout.

Drie varianten zijn mogelijk: u bestelt een tafelblad opgebouwd uit massief houten doorgaande  lamellen, een tafelblad in een vingerlas uitvoering of u kiest voor een exclusief tafelblad gemaakt van kopshout. De vingerlas en doorgaande lamellen versies leveren wij in foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eikenkwaliteit. Het maakt ons niet uit of het nou een rond, ovaal, vierkant, rechthoekig of tonvormig tafelblad moet zijn: wij maken het in elke gewenste afmeting voor u op maat. Bel of mail ons even voor de mogelijkheden.

 

 

 

eikenhouten tafel op maat

eikenhouten tafel op maat (foutvrij eiken doorgaande lamellen)

 

Een mooi tafelblad bestellen ? QATRINA ! 

Online bestellen is een fluitje van een cent: selecteer de gewenste kwaliteit eikenhout, voer de afmetingen in en kies de dikte, en maak desgewenst een keuze uit de extra opties en klaar is Kees !

Zoeken naar het gewenste model in de afmetingen die u wilt ? Niet meer nodig ! 

U hoeft niet verder te zoeken: wij maken op maat.
De keuze voor het tafelblad is belangrijk, maar zonder (bijpassend) tafelonderstel is uw tafel nog niet compleet. QATRINA levert daarom naast tafelbladen op maat ook fraaie stalen en houten onderstellen. Thuis helemaal zelf uw droomtafel samenstellen wordt zo wel heel erg makkelijk !

Kijk voor een overzicht van onze stalen en houten onderstellen even op onze website: klik hier voor een stalen onderstel en hier voor een houten onderstel. Neem even contact met ons op indien u hulp nodig heeft: wij staan voor u klaar.

 

Bent u geïnteresseerd in een massief eikenhouten tafel op maat ?