eikenhouten tabletten op maat

eikenhouten tabletten op maat

Eikenhouten tabletten op maat van QATRINA: bestel ze eenvoudig en voordelig online !

U heeft massief eikenhouten tabletten op maat nodig ? Wij maken ze op maat in de vorm en afmeting die u zoekt ! Massieve eikenhouten tabletten op maat zijn onder andere zeer geschikt om uw zelf bedachte meubels voor bijvoorbeeld de woonkamer, de badkamer, of de keuken te maken, maar natuurlijk kunt u er ook een mooi werkblad van maken.

Onze eikenhouten tabletten worden door onze producenten gemaakt van Slavonisch eiken. Deze houtsoort wordt alom geprezen om zijn mooie lichte kleur en hardheid. Het door ons gebruikte hout wordt gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en is tevens FSC gekeurd.

Onze houten tabletten kunt u online bestellen in Slavonisch eikenhout. Wij leveren drie kwaliteiten: foutvrij/kwastvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Naast ons Slavonisch eiken leveren wij ook veel andere houtsoorten: op onze website vindt u hiervan een overzicht: klik hier voor onze ‘andere houtsoorten‘:

Vol massief hout, verkrijgbaar in doorgaande lamel en in vingerlas uitvoering, in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Overige diktes leveren wij op aanvraag. Bij QATRINA vindt u tevens exclusieve kopshout tabletten, op maat voor u gemaakt. Deze zijn online te bestellen in 60 mm. eiken, maar buiten de website om ook in andere houtsoorten en (veel) dikker: wij kunnen kopshout leveren tot en met 120 mm. dik. Neem eens een kijkje op onze website, want u zult verrast zijn door de vele mogelijkheden.

Houten tabletten maken kost tijd. Heeft u geen tijd, maar bent u wel gezegend met twee rechterhanden ? Kijkt u dan even bij onze categorie ‘voorraadpanelen‘, Deze panelen kunnen wij normaal gesproken binnen een week bezorgen.

 

 

 

eikenhouten tabletten op maat

Eikenhouten tablet op maat (kopshout)

 

Al helemaal kant en klaar of wilt u het liever zelf verder afwerken ?  

Wij maken op maat, tot op de mm. nauwkeurig. Zo goed als elke denkbare vorm en afmetingen is mogelijk. Laat u dus verrassen, want (bijna) alles mogelijk.

Een onbehandelde versie is vlak geschuurd met een grovere korrel 80, waarbij de randen nog scherp zijn: dit is een halffabricaat en dient nog verder afgewerkt te worden.
Een kant en klaar houten tablet krijgt nog een extra schuurbeurt met een fijnere korrel 120, en de scherpe randen worden weggeschuurd.

Online maakt u zelf de keuze, door wel of niet de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ te selecteren.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten tabletten op maat ?