eikenhouten plaat

eikenhouten plaat

Een schitterende eikenhouten plaat nodig ? Bestel hem op maat bij QATRINA !

Heeft u een massief eikenhouten plaat nodig ? Goed nieuws, want u bestelt deze tegenwoordig gewoon online bij QATRINA. Wij leveren online via onze website eiken platen op maat gemaakt in prachtig Slavonisch eiken, maar op aanvraag zijn ook platen in een andere houtsoort mogelijk. Op de website hebben wij een overzicht hiervan geplaatst: klik hier.

Heeft u behoefte aan meer informatie of heeft u advies nodig ? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

De platen worden door onze vaste producenten allemaal exact op maat voor onze klanten gemaakt. Eiken platen zijn bij ons leverbaar drie kwaliteiten: u kiest uit foutvrij/kwastvrij, licht rustiek of rustiek eiken met een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm. Uw voorkeur gaat uit naar een andere dikte ? Dat kan, maar uitsluitend op aanvraag.

Eiken platen bestellen is een fluitje van een cent. Allereerst bepaalt u welke houtsoort u wilt, vervolgens voert u de gewenste afmetingen en dikte van de eikenhouten plaat in. Afrekenen kan veilig en gemakkelijk via iDeal respectievelijk Bancontact. Wij leveren drie uitvoeringen: platen in doorgaande lamellen, platen in vingerlas en platen in prachtig en oersterk kopshout.
Vingerlas en doorgaande lamel kunnen wij leveren t/m 40 mm. dik. Kopshout platen zijn verkrijgbaar vanaf 60 mm. t/m 120 mm. dik.

Platen op maat maken neemt uiteraard wat tijd in beslag. Voor ongeduldige klanten hebben wij daarom ook een groot aantal platen in gangbare afmetingen en in verschillende diktes op voorraad. Mocht u dus snel een plaat in huis willen hebben, klik dan hier voor onze ‘voorraadpanelen’. Wij leveren alleen FSC gekeurde platen: een garantie voor een verantwoorde houtkap en een duurzame productie.

 

 

 

eikenhouten plaat

eikenhouten plaat (kopshout eiken)

Houten platen op maat = QATRINA 

Puur vakmanschap van ware vakmensen: vol massief houten platen op maat voor u gemaakt. Slavonisch eiken platen leveren wij in drie kwaliteiten: foutvrij/kwastvrij, licht rustiek en rustiek eiken, opgebouwd uit fraaie strakke doorgaande lamellen of gemaakt in meer levendig vingerlas. U bepaalt het gewoon zelf.

Wij geven om onze producten en zijn er zuinig op. Om te voorkomen dat bestellingen tijdens het transport beschadigen, leveren wij via de website niet langer dan 3 meter en niet breder dan 1,2 meter.

Langere of bredere platen zijn alleen buiten de website om op aanvraag mogelijk.

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten plaat ?