eikenhouten kookeiland op maat

eikenhouten kookeiland op maat

Een exclusief eikenhouten kookeiland op maat bestelt u voordelig bij QATRINA !

Heerlijk relaxt online een eikenhouten kookeiland op maat bestellen: van harte welkom bij QATRINA !
Wij maken massief houten kookeilanden op maat in elke gewenste afmeting en uitvoering. De meubelboulevard kunt u links laten liggen, want bij ons bestelt u gewoon vanaf de bank thuis uw eikenhouten kookeiland op maat ! Wilt u graag een zelf bedachte vorm laten maken ? Dat kan, want onze producenten werken met professionele apparatuur waarmee ze elke vorm kunnen realiseren.

Kookeilanden worden over het algemeen gemaakt van Europees eiken, maar wij maken ze van het veel mooiere Slavonisch eikenhout. Deze houtsoort komt voornamelijk voor in Oost Europa. De eikenbomen worden hier op een duurzame wijze gekapt: onze kookeilanden zijn dan ook allemaal FSC gekeurd.

Een eiken kookeiland kunt u online bestellen in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken in vingerlas of in doorgaande lamellen. U selecteert zelf de gewenste afmetingen en dikte. Kookeilanden in een andere houtsoort dan Slavonisch eiken zijn mogelijk op aanvraag. Klik hier voor een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten. Wij leveren ons massief hout in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Neem voor een tussenliggende dikte gerust even contact met ons op: wij helpen u graag.

Absoluut uniek en exclusief bij QATRINA te bestellen: een schitterend kookeiland van kopshout. Wij leveren online kops eiken kookeilanden met een dikte van 60 mm. vol massief ! Klik hier voor de categorie kopshout.

Voor elk wat wils, dus ook voor ongeduldige klanten. Wij hebben namelijk ook een grote hoeveelheid panelen op voorraad die snel te leveren zijn. Klik hier voor onze voorraadpanelen of neem direct contact met ons op.

 

 

eikenhouten kookeiland op maat

Kopshout kookeiland

Een hoge kwaliteit, maar dan wel voor redelijke prijzen 

Hoge kwaliteit, redelijke prijzen, maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig en tegen kostprijs door onze koeriersdienst bij u thuisbezorgd. Bestel dus vandaag nog een rechthoekig, vierkant, rond of ovaal massief eiken kookeiland op maat in doorgaande lamellen of in vingerlas bij QATRINA !
Een kookeiland gemaakt van het exclusieve kopshout is te bestellen in 6 cm. dik prachtig Slavonisch eiken.

Als klap op de vuurpijl leveren wij ook nog kookeilanden in dik eiken fineer. Een zeer interessant geprijsd alternatief voor massief eikenhout. Een fineer eiland is op maat in foutvrij of rustiek eiken tot maximaal 58 mm. dik bij ons te bestellen. Meer weten ? Klik hier.

 

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten kookeiland op maat ?