eikenhouten keukenplanken

eikenhouten keukenplanken

Eikenhouten keukenplanken bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Wij maken ze voor u op maat: massief eikenhouten keukenplanken.

De kant en klare planken zijn v.v. een slim blind ophangsysteem, waarmee u ze in een handomdraai ‘zwevend ‘ kunt bevestigen.

  • in combinatie met het geïntegreerde ophangsysteem leverbaar tot maximaal 3 meter lang en maximaal 29 cm breed
  • verkrijgbaar in massief foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten
  • standaarddiktes zijn 25 mm, 30 mm en 40 mm. Tussenliggende diktes op aanvraag
  • eventueel ook te bestellen met sierlijke verjongde rand of golvende boomstamrand
  • u kiest uit onbehandeld of transparant, resp. gekleurd behandeld met een Rubio houtolie monocoatkleur naar keuze

Online leveren wij eikenhouten keukenplanken in prachtig licht rustiek Slavonisch eiken, standaard met een breedte van 29 cm en een dikte van 30 mm. Andere lengtes, diktes en houtsoorten zijn mogelijk, maar deze leveren wij uitsluitend op aanvraag. Mail ons uw wensen, en wij sturen u een prijsopgave toe. Klik hier voor onze contactgegevens. Wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

Goedkoper verzendtarief voor kleinere bestellingen

Bij bestellingen bestaande uit kortere lengtes en kleinere aantallen kunnen wij een goedkoper verzendtarief hanteren, omdat deze met DPD kunnen worden verstuurd. Langere lengtes en grotere aantallen kunnen helaas alleen met onze koeriersdienst bezorgd worden.

Zoekt u eikenhouten keukenplanken zonder ophangsysteem ? Neem dan even een kijkje bij onze categorie ‘eiken panelen op maat’: klik hier. Massief hout in een andere houtsoort dan eiken leveren wij op aanvraag: klik hier voor het overzicht op onze website.

 

 

 

eikenhouten keukenplanken

Prachtig vol massief Slavonisch eiken, maar ook voor andere houtsoorten bent u bij QATRINA aan het juiste adres

De beste kwaliteit, maar verrassend laag geprijsd. Ons massief hout is gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd, en daarom altijd FSC gekeurd.

Wij leveren ons hout in zowel doorgaande lamel als in vingerlas t/m 40 mm dik, in 20, 25, 30 en dus 40 mm. Op aanvraag zijn andere diktes mogelijk.

Onze eiken keukenplanken bestelt u gewoon zelf via onze website tot maximaal 3 meter lang. Langer is mogelijk op aanvraag. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in onze massief eikenhouten keukenplanken ?