eikenhouten keukendeurtjes op maat

eikenhouten keukendeurtjes op maat

Bestel ze voordelig online bij QATRINA: eikenhouten keukendeurtjes op maat 

Wij maken ze van de allerbeste houtkwaliteit voor interessante prijzen: eikenhouten keukendeurtjes op maat tot op de mm. nauwkeurig voor u gemaakt. Eindeloos zoeken bij keukenleveranciers hoeft echt niet meer: u bestelt ze gewoon heerlijk relaxt thuis vanuit uw luie stoel en wij zorgen voor de rest.

Een gezellige, warme sfeer in de keuken: dat wil toch iedereen ? Ga dan voor massief eikenhouten keukendeurtjes op maat van QATRINA ! U kunt ze gebruiken om uw huidige deuren te vervangen, maar wij maken ze ook vaak voor klanten die op het punt staan een geheel nieuwe keuken aan te schaffen. QATRINA maakt de deurtjes passend op elke keukenkast, vaatwasser of koelkast.

De deurtjes worden voor ons gemaakt door onze vaste producenten in Oost Europa, waar de prijzen nog steeds betaalbaar zijn: zo kunnen wij ze u weer voordelig aanbieden. Al onze leveranciers beschikken over computergestuurde freesmachines: hiermee is elke vorm en afmeting te realiseren.

Natuurlijk wilt u dat uw deuren niet gaan kromtrekken: wij frezen daarom geheel onzichtbaar stalen strippen in. Zo blijven de deurtjes tot in lengte van jaren gegarandeerd recht. Voor onze eiken keukendeurtjes gebruiken wij het prachtige, lichte Slavonisch eikenhout. Een keiharde houtsoort die van nature al zeer goed bestand is tegen kromtrekken en torderen. Slavonisch eiken wordt onder streng toezicht gekweekt en gekapt in Oost Europa. Door de extreem koude winters groeien de eikenbomen hier erg langzaam, waardoor het hout heel hard wordt.

Onze houtproducten worden allemaal op een duurzame wijze geproduceerd, zijn altijd FSC gecertificeerd en kunnen wij in Slavonisch eiken leveren in drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek of rustiek. Op aanvraag zijn keukendeurtjes in een andere houtsoort evt. ook mogelijk. Klik hier voor onze andere houtsoorten.

Fineer

Deurtjes in een fineeruitvoering zijn een voordelig alternatief en nauwelijks van massief te onderscheiden. Wij leveren eikenfineer in foutvrije en rustieke kwaliteit. Kijk op onze website voor meer info.

 

 

eikenhouten keukendeurtjes op maat

Op aanvraag mogelijk: paneeldeuren en -fronten

U kunt bij ons op aanvraag evt. ook paneeldeuren en -fronten bestellen. Deze leveren wij in verschillende fraaie uitvoeringen. Neem hiervoor even contact met ons op. Wist u dat u bij ons ook al de scharnierboringen er al kunt laten uitfrezen en dat wij de deurtjes ook kant en klaar in een houtolie of lak kunnen bezorgen ? QATRINA gaat verder !

 

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten keukendeurtjes op maat ?