eikenhouten keukendeuren

eikenhouten keukendeuren

Bij QATRINA bestelt u eikenhouten keukendeuren online op maat !

Vriendelijk geprijsde eikenhouten keukendeuren op maat voor u gemaakt tot op de mm. nauwkeurig ! Alle afmetingen zijn mogelijk, het maakt ons niet uit of het hele kleine of juist extra grote deuren moeten worden.

Massief eikenhouten keukendeuren brengen meer warmte en sfeer in uw huis. Dus of u nou een nieuwe keuken van bijvoorbeeld IKEA wilt aanschaffen, of u wilt ze gebruiken om uw bestaande keukendeuren te vervangen: massief houten keukendeuren van QATRINA zijn dan beslist het overwegen waard ! Eiken keukendeuren maken wij op maat voor u in een mooie strakke, moderne uitvoering. Keukendeuren voorzien van onnodige tierlantijnen leveren wij niet: daarvoor verwijzen wij u graag naar een collega leverancier.

Een massief houten keukendeur zonder extra voorzieningen gaat na verloop van tijd geheid kromtrekken of torderen. Om dit tegen te gaan, frezen wij stalen strippen in onze deuren. U ziet hier helemaal niets van, want deze strippen worden onzichtbaar in de deuren weggewerkt. Als gevolg van de aangebrachte strippen worden de deuren wel wat zwaarder dan standaard multiplex- of spaanplaatdeuren: in de meeste gevallen zal er een extra scharnier nodig zijn om te voorkomen dat de deuren gaan ‘doorhangen’.

Wij maken gebruik van Slavonisch eiken: een mooie lichte, milieuvriendelijk gekapte eikensoort uit Oost Europa. Onze houtproducten zijn altijd FSC gekeurd. U kunt kiezen uit foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken keukendeuren. Keukendeuren in andere houtsoorten op aanvraag. Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden of neem voor meer informatie contact met ons op: wij helpen u graag.

Een voordelig alternatief voor massief houten keukendeuren en -fronten zijn fronten en deuren in dik eikenfineer: nauwelijks van massief hout te onderscheiden en bij ons te bestellen in foutvrij en rustiek Slavonisch eiken. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

eikenhouten keukendeuren

 

Massief eikenhouten deuren, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk 

Optioneel frezen wij desgewenst ook de sparingen voor scharnieren al in de deuren en leveren wij ze kant en klaar gelakt of geolied bij u af. Of het nou ‘standaard keukendeuren’, hele kleine, of hele grote keukendeuren zijn: het kan allemaal bij QATRINA. Bel of mail ons gerust even indien u speciale wensen heeft.

Bij QATRINA kunt u ook houten paneeldeuren en -fronten bestellen gemaakt van een houten paneel voorzien van een houten rand. Interesse ? Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten keukendeuren ?