eikenhouten keukendeuren op maat

eikenhouten keukendeuren op maat

Eikenhouten keukendeuren op maat online bestellen ? Dat kan bij QATRINA !

Op zoek naar mooie eikenhouten keukendeuren op maat ? Welkom bij QATRINA ! Iedere afmeting is mogelijk: of het nou hele kleine of juist hele grote deuren moeten worden, wij maken ze op maat tot op de millimeter nauwkeurig !

Breng meer warmte en sfeer in uw huis met massief eikenhouten keukendeuren op maat. Wilt u uw keuken vervangen door bijvoorbeeld een keuken van IKEA, maar wilt u geen ongezellige glimmende deuren en fronten ? Dan zijn massief houten keukendeuren zeker iets voor u ! Onze keukendeuren leveren wij standaard in een mooie strakke uitvoering zonder onnodige franjes. Ga voor kwaliteit en bestel vandaag nog uw nieuwe keukendeuren bij QATRINA !

Zonder extra voorzieningen gaat massief hout door invloeden van buitenaf na enige tijd vrijwel altijd kromtrekken of torderen. Om dit te voorkomen frezen wij gelakte stalen strippen in onze deuren, zodat deze gegarandeerd recht blijven. Deze strippen worden allemaal onzichtbaar in de deuren weggewerkt.
Door het aanbrengen van de strippen worden de deuren wel zwaarder dan ‘normale’ deuren, zodat in veel gevallen een extra scharnier nodig zal zijn om ‘doorhangen’ te voorkomen.

Voor onze eiken keukendeuren gebruiken wij geen Europees eiken, maar het (veel) mooiere Slavonisch eikenhout. Slavonisch eiken is een lichtere en hardere houtsoort dan Europees eiken en groeit voornamelijk in Oost Europa. Onze keukendeuren zijn allemaal FSC gekeurd en duurzaam geproduceerd.
Slavonisch eiken is verkrijgbaar in foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Keukendeuren in andere houtsoorten op aanvraag. Klik hier voor een overzicht van onze overige houtsoorten of neem contact met ons op.

Naast massief houten keukendeuren leveren wij ook deuren en fronten in dik eikenfineer: een voordelig alternatief dat nauwelijks van massief te onderscheiden is. Fineer is verkrijgbaar in foutvrij en rustiek eiken. Klik hier voor ons eikenfineer.

 

 

 

eikenhouten keukendeuren op maat

 

Prachtige eiken keukendeuren, maar ook leverbaar in een andere houtsoort 

Tegen een geringe meerprijs frezen wij eventueel ook sparingen voor scharnieren in de deuren en kunnen wij ze kant en klaar gelakt of geolied bij u thuis afleveren. Standaarddeuren, hele kleine, of XL deuren: allemaal geen probleem bij QATRINA. Neem gerust even contact met ons op.

Naast moderne vlakke keukendeuren kunt u bij ons ook terecht voor massief houten paneeldeuren. Deze worden gemaakt van een massief houten paneel en v.v. een massief houten rand. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten keukendeuren op maat ?