eikenhouten kastdeurtjes

eikenhouten kastdeurtjes

Mooie eikenhouten kastdeurtjes op maat voor u gemaakt ? Bestel ze tot op de millimeter nauwkeurig bij QATRINA !

Massief eikenhouten kastdeurtjes bestellen ? Geen probleem bij QATRINA ! Op maat voor u gemaakt, of het nou hele kleine of extra grote deuren moeten worden: bij QATRINA zit u helemaal goed !

Met eikenhouten kastdeurtjes haalt u gegarandeerd meer gezelligheid in huis. Bestel ze ter vervanging van uw oude fronten en geef uw bestaande keuken een geheel nieuwe look of gebruik ze voor uw nieuwe keuken !
Uitgekeken op de standaard glimmende kastdeuren en bijbehorende fronten ? Verwen dan uzelf snel met massief houten deuren van QATRINA en ga voor meer sfeer en warmte.

Als gevolg van invloeden van buitenaf wil massief hout na enige tijd nog wel eens gaan kromtrekken. Wij frezen daarom onzichtbaar stalen strippen in onze kastdeuren. Ook fronten die niet op een deugdelijke manier aan een stabiele ondergrond bevestigd kunnen worden krijgen deze behandeling. Zo blijven ze allemaal gegarandeerd recht. De deuren en fronten worden door de strippen wel wat zwaarder: om doorhangen te voorkomen is in de meeste gevallen een extra scharnier bij de deuren nodig.

Onze kastdeurtjes maken wij van Slavonisch eikenhout: een schitterende, lichte houtsoort die ook nog eens veel harder is dan het veelgebruikte Europees eiken. Slavonisch eiken groeit voornamelijk in Oost Europa: door de koude winters daar groeien de bomen heel langzaam wordt het hout keihard.

De kastdeurtjes zijn stuk voor stuk FSC gecertificeerd en duurzaam geproduceerd. Wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken kastdeuren. Overige houtsoorten op aanvraag. Klik hier of bel of mail ons even.

Ook fineer kastdeuren op maat zijn mogelijk

Massief hout in combinatie met het aanbrengen van onzichtbaar ingefreesde strippen maakt het geheel een kostbare aangelegenheid. Voor klanten met een kleiner budget leveren wij daarom naast massieve kastdeuren en -fronten ook eikenfineer: tegenwoordig nog nauwelijks van een massieve uitvoering te onderscheiden. Fineer is mogelijk in foutvrij en rustiek eiken kwaliteit. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

eikenhouten kastdeurtjes

Kant en klare deuren ? Ook dat kan bij QATRINA !

QATRINA gaat verder dan de meeste andere aanbieders. U kunt bij ons bijvoorbeeld tegen een geringe meerprijs ook al de sparingen voor de scharnieren laten aanbrengen en de kastdeurtjes kant en klaar gelakt of geolied bestellen.

Naast moderne, strakke deuren en fronten zijn ook paneeldeuren en -fronten mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten kastdeurtjes op maat ?