eikenhouten kastdeuren

eikenhouten kastdeuren

Prachtige massief eikenhouten kastdeuren op maat voor u gemaakt ? QATRINA !

Op maat voor u gemaakt tot op de mm. nauwkeurig: schitterende eikenhouten kastdeuren ! Standaarddeuren, kleine deuren en hele grote deuren: het maakt ons niet uit, want alle afmetingen zijn mogelijk. Massief eikenhouten kastdeuren zorgen voor sfeer en een warme uitstraling in uw huis.
Bent u van plan binnenkort een nieuwe keuken van bijv. IKEA aan te schaffen, maar wilt u wel echte houten deuren en geen ‘plasticdeuren’ ? Dan zijn onze kastdeuren zeker wat voor u ! Eikenhouten deuren maken wij voor u op maat in een strakke uitvoering; gewoon moderne deuren zonder verdere poespas.

Na verloop van tijd is de kans groot dat een massief houten deur zonder verdere voorzieningen gaat torderen of kromtrekken. Een vervelende eigenschap waar wij wat op bedacht hebben: wij frezen gelakte stalen strippen onzichtbaar in onze deuren, zodat ze niet meer kunnen kromtrekken. De deuren worden door het aanbrengen wel zwaarder dan de gemiddelde standaarddeur en zullen dus in de meeste gevallen voorzien moeten worden van een extra scharnier om ‘doorhangen’ te voorkomen.  Een aandachtspunt indien u zelf met de deuren aan de slag wilt dus.

Onze eiken kastdeuren maken wij – in tegenstelling tot de meeste andere aanbieders – niet van Europees eiken, maar van Slavonisch eiken: een lichtere en veel hardere eikensoort die voornamelijk in Oost Europa groeit. Onze houtproducten zijn stuk voor stuk duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.
Slavonisch eiken leveren wij in foutvrij, licht rustiek en rustiek. op aanvraag zijn kastdeuren in andere houtsoorten mogelijk. Klik hier of neem contact met ons op.

Door sterk verbeterde technieken tegenwoordig nog nauwelijks van massief hout te onderscheiden: kastdeuren van dik eikenfineer. Een voordelig alternatief en bij ons verkrijgbaar in foutvrij en rustiek Slavonisch eiken. Klik hier voor meer informatie.

 

 

eikenhouten kastdeuren

 

Schitterende massief eiken kastdeuren, maar ook deuren in andere houtsoorten

U kunt bij ons ook prachtige, sfeervolle houten paneeldeuren en -fronten bestellen. Deze worden met de hand gemaakt van een massief paneel met daaromheen een massief houten rand. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Desgewenst frezen wij voor een geringe meerprijs de sparingen voor scharnieren al in de kastdeuren en leveren wij ze kant en klaar gelakt of geolied. ‘Standaarddeuren’, kleine, of grote kastdeuren: wij maken ze allemaal op maat voor u. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in onze eikenhouten kastdeuren ?